Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BLOGGER'S CHOICE: GIANNI VERSACE WATCH and history

Gianni Versace watch
(photo source:https://gr.pinterest.com/pin/419257046541789)622
/

Με αφορμή αυτό το ρολόϊ GIANNI VERSACE, βρίσκω την ευκαιρία να "αναπολήσω" κάποια σημαντικά σημεία από την πορεία του αγαπημένου μου δημιουργού του διάσημου Οίκου και των όσων αποτέλεσαν σταθμούς στη ζωή του.
Το 1972, ο Gianni Versace βρίσκεται σε μια από τις πόλεις της Μόδας, το Μιλάνο και σχεδιάζει τις πρώτες pret-a-porter συλλογές του.
Το 1978, είναι η χρονιά ίδρυσης της εταιρείας του με το λανσάρισμα μιας συλλογής γυναικείων ρούχων. Το όνομα αυτής, GIANNI VERSACE DONNA.
To 1989, λανσάρει την haute couture συλλογή του στο Παρίσι και ανοίγει το VERSACE ATELIER.

To 1992, σχεδιάζει τα ρούχα που θα φορέσει ο Elton John σε μια παγκόσμια περιοδεία του / world tour, καθώς και το εξώφυλλο του album του.
Το 1994, τραβάει την προσοχή πάνω του, αλλά και πάνω στην ηθοποιό Elizabeth Hurley, η οποία φοράει την περίφημη δημιουργία του "με τις παραμάνες", το 1994, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Four funerals and a wedding" με πρωταγωνιστή τον Hugh Grant.
Hugh Grant- Elizabeth Hurley (photo source: reddit.com)

To 1996,  η βίλλα του CASA CASUARINA στο Μαϊάμι, βραβεύεται λόγω της διατήρησης των ιστορικών στοιχείων της, σαν η καλύτερη ανακαίνιση, και στα σκαλοπάτια αυτής της ίδιας βίλλας, ο Gianni Versace θα δολοφονηθεί έναν χρόνο αργότερα, το 1997, στην ηλικία των 50 ετών.
Την ιστορία και τις επιτυχίες του Οίκου θα συνεχίσει η αδελφή του Donatella. Το όνομα GIANNI VERSACE ή VERSACE θα είναι για πάντα συνδυασμένο με τη Μόδα, τις επιβραβεύσεις και την πολυτέλεια.

#versace