Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BIOSELECT RENEWING BODY BUTTER


Η BIOSELECT, είναι ολοκληρωμένη σειρά από ελληνικά βιολογικά καλλυντικά, πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό ICEA (www.icea.info). 

Τα βιολογικά καλλυντικά BIOselect ® προσφέρουν αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

Η συνταγή των καλλυντικών BIOselect ® είναι βασισμένη σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες αλλά κυρίως στο αγνό συστατικό παγκόσμιας μοναδικότητας το Dictamelia ®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου (ενδημικό φυτό της Κρητικής γης) με Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας.
Σήμερα, από τη σειρά αυτή, επιλέγω να σας δείξω ένα προϊόν σώματος, το Renewing Body Butter, δηλαδή το 
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 
με Dictamelia* & Μήλο που διατίθεται σε συσκευασία 
200ml.

Περισσότερα για το RENEWING BODY BUTTER...

Πρόκειται για μια πλούσια βουτυρώδη κρέμα σώματος, 
φυσικής σύνθεσης, 
που παρέχει μια αίσθηση ανανέωσης στο δέρμα μας, από την πρώτη κιόλας χρήση. Τ
ο Dictamelia* προστατεύει από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών, ενώ το έλαιο χοχόμπα*, xάρη στα λιπίδια και τη βιταμίνη Ε που περιέχει, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. To εκχύλισμα μήλου*, πλούσιο σε βιταμίνη C,α-υδροξυοξέα και φλαβονοειδή, βοηθά την επαναφόρτιση του δέρματος με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

ΧΡΗΣΗ: Απλώνετε σε στεγνό δέρμα και κάνετε ελαφρύ μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιήστε όσο συχνά θέλετε, και απολαύστε τις ενυδατικές, απαλυντικές του ιδιότητες.