Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR, Reversive Anti Aging Cream

Το έχω πει αρκετές φορές, αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια. Πιστεύω ότι τα προϊόντα  BABOR είναι από τα καλύτερα. Γι΄αυτό, σήμερα, θα ήθελα να σας γνωρίσω άλλο ένα.
Την Αντιγηραντική κρέμα υψηλής αποτελεσματικότητας με πρωτοποριακό σύμπλεγμα Re-Youth Complex. Μια εξαιρετική κρέμα με τα συστατικά:
TELOVITIN – που διατηρεί τα κύτταρα νέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το βασισμένο στη βραβευμένη με βραβείο Νόμπελ, έρευνα για την προστασία των κυττάρων, σύμπλεγμα TELOVITIN, υποστηρίζει το δέρμα, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητάς του. Τα τελομερή προστατεύονται από την πρόωρη αποδόμηση, επεκτείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής των κυττάρων.
AGICYL – που ενεργοποιεί τη φυσική προστασία Pro Youth του δέρματος. Οι κύριοι παράγοντες γήρανσης όπως οι ελεύθερες ρίζες, οι περιβαλλοντικές τοξίνες και η γλυκοζυλίωση, συγκρατούνται και προλαμβάνονται, μέσω της ενεργοποίησης του γονιδίου της μακροζωίας SIRT-1, διατηρώντας τα κύτταρα νεανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
LUMICOL – παρέχει φωτεινότητα και λάμψη. Οι συγκεντρωμένες πρωτεΐνες στον ιστό διασπώνται, με την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης θειορεδοξίνης και εξισορροπούν τις διαφορές στο χρώμα και στη χροιά του δέρματος. Το δέρμα αποκτά ξανά τη λάμψη του.
EPOCYL – ορατή λείανση με άμεση δράση. Εγκαθίσταται με τη δομή του στην επιφάνεια του δέρματος και μέσα σε 15 λεπτά, γεμίζει ορατά τις ρυτίδες και τις ανομοιομορφίες. 
Η REVERSIVE ANTI AGING CREAM μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων. Το δέρμα επανακτά τη νεανική του λάμψη και φωτεινότητα, με όμορφη και ομοιόμορφη χροιά. Εμφανίζεται πιο σφριγηλό και λείο, με μεταξένια απαλή αίσθηση. Επιπλέον, η ερυθρότητα και ο αποχρωματισμός, γίνονται λιγότερο ορατά. 50ml
Τρόπος χρήσης:
Απλώστε την REVERSIVE ANTI AGING CREAM πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Τιμή: 148,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ