Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR: Limited Edition since 1956 Set HY-Öl & phytoactive base

Babor limited edition since 1956 Set HY-Öl & phytoactive base
Σας το έχω ξαναπεί, τα προϊόντα της BABOR, είναι από τα πολύ αγαπημένα μου. Όσα και να έχω δεν τα χορταίνω, επειδή κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό. 
Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τη γιορτινή έκδοση, αλλά σε "limited edition", του αγαπημένου καθαριστικού πάρα πολλών φανατικών πελατισσών του brand, σε μεταλλικό κουτί, μαζί με το Phytoactive base για την περιποίηση της ξηρής επιδερμίδας.
Στη νέα του έκδοση το HY-Öl καθαρίζει ακόμα πιο βαθιά με εκχύλισμα από το δέντρο Quillaja, που θεωρείται φαρμακευτικό φυτό λόγου της υψηλής περιεκτικότητας σε σαπώνες, οι οποίες δεσμεύουν σαν μαγνήτης τις ακαθαρσίες. Επίσης έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, που δρούν στυπτικά στο δέρμα. Χωρίς συντηρητικά.
Το ΗΥ-Öl καθαρίζει βαθιά και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει προσδίδοντάς της φρέσκια και ροδαλή όψη. 200ml
Απλώστε 4 δόσεις HY-ÖL® σε στεγνή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια, αναμείξτε με 2 δόσεις του κατάλληλου για τον τύπο επιδερμίδας σας PHYTOACTIVE, κάνοντας μασάζ με υγρά δάχτυλα μέχρι να δημιουργηθεί γαλακτώδες διάλυμα. Αφαιρέστε με άφθονο κρύο νερό. Για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών τοποθετήστε HY-ÖL® σε βρεγμένο βαμβάκι και αφαιρέστε απαλά το μακιγιάζ.
Τιμή: 49,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
Αν το έχετε ήδη δοκιμάσει ή σκοπεύετε να το δοκιμάσετε, θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας στο eirikinan25@gmail.com ή cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

#babor
#beauty
#cosmeticsdelux