Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Lifting Smoothing Foundation

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα ARTISTRY™ YOUTH XTEND™  Lifting Smoothing Foundations είναι τα πλέον προηγμένα μέικαπ αντιγήρανσης που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η ARTISTRY. Χάρη στη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας περιποίησης επιδερμίδας YOUTH XTEND, αυτό το μέικαπ βοηθά στην ανόρθωση, τη λείανση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας, με την πάροδο του χρόνου. Οι Υψηλής Ανάλυσης Οπτικοί Τόνοι Αντανάκλασης Φωτός απαλύνουν άμεσα την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκαθιστώντας τη νεανική ζωντάνια της επιδερμίδας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία YOUTH XTEND και ο αντηλιακός δείκτης SPF 20 παρέχουν μακράς διάρκειας αντιγηραντικά οφέλη, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανική της ζωντάνια σήμερα, αλλά και σε βάθος χρόνου. 
Το μέικαπ ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing Foundation είναι σχεδιασμένο για να συνεργάζεται τέλεια με τη συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας YOUTH XTEND και να παρέχει άψογα αποτελέσματα. 

Πώς να επιλέξετε απόχρωση μέικαπ με τη χρήση της νέας κωδικοποίησης των αποχρώσεων;
Εντοπίστε το επίπεδο και το χαμηλό τόνο του δέρματός σας στον κωδικό της απόχρωσης (παρέχεται πιο πάνω, δίπλα στο όνομα της απόχρωσης). Εκεί όπου αυτά τα δύο συναντώνται, βρίσκεται η δική σας ακριβής απόχρωση.
Για παράδειγμα, εάν ο τόνος του δέρματός σας είναι επιπέδου 1 (Level 1) και ο χαμηλός τόνος είναι θερμός (Warm) έχετε L1*W1 Buff την πιο (ανοιχτόχρωμη) ή L1*W2 Cream (ελαφρώς πιο σκούρα, πιο έντονη από την απόχρωση Buff).




1. ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ (L E V E L):  Το βάθος του φυσικού τόνου της επιδερμίδας σας.
L1 – ανοιχτή
L2 –  μεσαία
L3 – μεσαία προς σκούρα
L4 – σκούρα
L5 & L6 – έντονα σκούρα



2.      ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΝΟ
ΧΑΜΗΛΟΣ ΤΟΝΟΣ: Ο χαμηλός τόνος μπορεί να είναι Θερμός (Warm) - W,

Ουδέτερος (Neutral) - N, ή Ψυχρός (Cool) - C.
Ο αριθμός δίπλα στο σύμβολο του χαμηλού σας τόνου δείχνει την ένταση/ βαθύτητα του τόνου.
Θερμός (W): Μήπως το δέρμα σας έχει μία χρυσαφί ή λαδί απόχρωση; Σας κάνουν περισσότερα κομπλιμέντα όταν φοράτε καφέ, σκούρα πράσινα, πορτοκαλί ή κίτρινα χρώματα; Εάν απαντάτε 'ναι' στις περισσότερες απ' αυτές τις ερωτήσεις, τότε ο χαμηλός σας τόνος είναι Θερμός (Warm).
Ουδέτερος (N): Μήπως το δέρμα σας έχει έναν ομοιόμορφο τόνο, ουδέτερη απόχρωση που δεν είναι ούτε ροδαλή ούτε χρυσαφί; Σας ταιριάζουν όλων των ειδών τα χρώματα των ρούχων σας; Εάν απαντάτε 'ναι' στις περισσότερες απ' αυτές τις ερωτήσεις, τότε ο χαμηλός σας τόνος είναι Ουδέτερος (Neutral).
Ψυχρός (C):Μήπως το δέρμα σας έχει μία ροζ ή ροδαλή απόχρωση; Σας κάνουν περισσότερα κομπλιμέντα όταν φοράτε ροζ, μοβ, μπλε και άσπρα ρούχα; Εάν απαντάτε 'ναι' στις περισσότερες απ' αυτές τις ερωτήσεις, τότε ο χαμηλός σας τόνος είναι Ψυχρός (Cool).