Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 σε 1 κρέμα ημέρας...MOISTURE BOMB by GARNIER

Moisture Bomb, υπερ-ενυδατική και αντι-οξειδωτική κρέμα ημέρας 3 σε 1
Μια έκρηξη αποτελεσματικότητας για επιδερμίδα που λάμπει από υγεία κάθε μέρα...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Δύσπιστες απέναντι στις πολλές υποσχέσεις αντιγήρανσης που ακούνε συνεχώς, οι γυναίκες σήμερα θέλουν να τους λένε ξεκάθαρα πράγματα και την αλήθεια.

"ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;" 
"ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ."

"ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ."

Σήμερα, το 91%* των γυναικών θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να γερνάει, αλλά θέλει να προστατεύει την επιδερμίδα ενυδατώνοντάς την σωστά, γιατί μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα γερνάει με πιο αργούς ρυθμούς.

...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙA ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η σύγχρονη αντίληψη είναι ότι η ενυδάτωση και ένα καλό πρόγραμμα περιποίησης προσώπου αποτελούν τα θεμέλια για μια ελκυστική, λαμπερή επιδερμίδα. Οι σύγχρονες γυναίκες ξέρουν καλά ότι ο βασικός εχθρός δεν είναι η γήρανση: η πιο αποτελεσματική αντιγήρανση είναι η βαθιά ενυδάτωση σε συνδυασμό με την προστασία από τις εξωγενείς επιθέσεις. 

ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Στην πάροδο των δεκαετιών, η Garnier αποδεικνύει σταθερά ότι ξέρει να αναπτύσσει, με βάση την τεχνογνωσία της, εύχρηστες λύσεις και προϊόντα που εξοικονομούν χρόνο και είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις, όπως το Roll-on Ματιών και την BB Cream, τα οποία άλλαξαν τους κανόνες περιποίησης για τις νέες και δραστήριες γυναίκες. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire και, πιο πρόσφατα, η Miracle Sleeping Cream, είναι προϊόντα που έχουν γίνει απαραίτητα!

Σήμερα, η Garnier παρουσιάζει τη Moisture Bomb: είναι περισσότερο από ένα ενυδατικό προϊόν, μια έκρηξη αποτελεσματικότητας που αναπληρώνει την επιδερμίδα με νερό και την προστατεύει από τις εξωγενείς επιθέσεις για ανανεωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία κάθε μέρα.

MOISTURE BOMB, ΥΠΕΡ-ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ & ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3 ΣΕ 1

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 

Αυτή η κρέμα 3 σε 1 κάνει πραγματικά αυτό που λέει γιατί δεν είναι απλά ένα ενυδατικό προϊόν. Είναι μια ισχυρή, αποτελεσματική 24ωρη έκρηξη ενυδάτωσης που αναπληρώνει το νερό της επιδερμίδας και την προστατεύει από τις εξωγενείς επιθέσεις, γεμίζοντας τις λεπτές γραμμές και χαρίζοντας καθημερινά μια αναζωογονημένη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ & SPF 10

Εξωγενείς παράγοντες, όπως η υπεριώδη ακτινοβολία, οι κλιματολογικές συνθήκες, η έλλειψη ύπνου και η ρύπανση αλλοιώνουν καθημερινά την ομορφιά της επιδερμίδας. Η ενυδατική δράση της Moisture Bomb υποστηρίζεται και από τη μακρά εμπειρία της Garnier στην επιλογή και την εκχύλιση αντιοξειδωτικών από φυτά και στο συνδυασμό αυτών με αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά, που βοηθούν την επιδερμίδα να αμύνεται ενάντια στις εξωγενείς επιθέσεις. Αυτή η δραστική κρέμα ημέρας περιέχει κορυφαία φυσικά αντιγηραντικά συστατικά, όπως ρόδι και ινδικό φραγκοστάφυλο (αμαλάκι), καθώς και 7% γλυκερίνη φυσικής προέλευσης για μια προστατευμένη, ανανεωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα κάθε μέρα.
Επιπλέον, η κρέμα έχει αντηλιακό δείκτη SPF 10 για την προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο (ακτίνες UVA και UVB), καλύπτοντας τις καθημερινές της ανάγκες.

ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΥΦΕΣ

Ευχάριστη στο άγγιγμα, άνετη στη εφαρμογή και διακριτικά αρωματισμένη, η ελαφριά, μεταξένια, μη λιπαρή υφή της Moisture Bomb 3 , χωρίς paraben, μετατρέπει το πρόγραμμα περιποίησης σε μια στιγμή χωρίς paraben, μετατρέπει το πρόγραμμα περιποίησης σε μια στιγμή αυθεντικής απόλαυσης. Τόση πολλή ενυδάτωση σε μια τόσο ελαφριά υφή!

Ε.Λ.Τ.  9,99€

#garnier