Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η 1η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΛΑΙΑ. GARNIER

Garnier, Body Oil Beauty

Η GARNIER σας παρουσιάζει την

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

ΕΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 4 ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΛΑΙΑ ,

για μαγικό αποτέλεσμα μιας 

ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΑ 

όμορφης επιδερμίδας.

Κάθε μέρα, χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται στην Garnier ένα σημαντικό κομμάτι της πρωϊνής τους περιποίησης: την ενυδάτωση σώματος.

Σήμερα η Garnier πηγαίνει την ενυδάτωση ακόμα πιο μπροστά και προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία περιποίησης.

Πασίγνωστη για τα λάδια της, η Garnier, δούλευε για μήνες πάνω σε μια πρωτοφανή πρόκληση: να συνδυάσει τα ενυδατικά οφέλη ενός γαλακτώματος με την μαγεία των λαδιών. Θρεπτική Λοσιόν Εμπλουτισμένη με έλαια, ένας εκπληκτικός συνδυασμός

ΟΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΛΟΣΙΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στην λοσιόν Οil Beauty, διατηρούνται όλες οι μοναδικές ιδιότητες μιας λοσιόν! 

Από την 1η κιόλας εφαρμογή, τα οφέλη της λοσιόν απορροφώνται εντατικά από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και σφριγηλή. Η Oil Beauty χαρίζει αίσθηση εξαιρετικής άνεσης κατά την εφαρμογή. Γίνεται γρήγορα ένα με την επιδερμίδα αφήνοντας ένα προστατευτικό, βελούδινο τελείωμα.

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η λοσιόν Oil Beauty κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει κάθε επιθυμία των γυναικών. Χάρη στην καλλωπιστική δύναμη των 4 προσεκτικά επιλεγμένων πολύτιμων ελαίων, η θρεπτική λοσιόν Oil Beauty αφήνει στη στιγμή μια απίστευτα σατινένια και ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Η λοσιόν Oil Beauty ξυπνά τις αισθήσεις με ένα πλούσιο και θηλυκό άρωμα. Εντατικά ενυδατωμένη και θρεμμένη σε βάθος, η επιδερμίδα δείχνει ορατά μεταμορφωμένη: πιο απαλή, πιο λεία, λαμπερή και όμορφη!

Oil Beauty μια φόρμουλα πρόκληση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Delphine Compain-Croizet, Παγκόσμια διευθύντρια ανάπτυξης προϊόντων περιποίησης για την Garnier

Για τη δημιουργία της φόρμουλας της λοσιόν Oil Beauty, Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ήταν να επιλέξουμε πολύτιμα έλαια ικανά να προσφέρουν θρέψη, άνεση και πιθανώς επανόρθωση χωρίς ωστόσο να προξενούν αυτήν την κολλώδη αίσθηση που έχεις με τα έλαια που είναι πλούσια σε ωμέγα (λιπαρά οξέα). Έτσι, επιλέξαμε έλαια αμυγδάλου, μακαντάμια, αργκάν και άγριου τριαντάφυλλου στις βέλτιστες αναλογίες και συγκεντρώσεις για να παρασκευάσουμε ένα άριστο μείγμα ικανό να προσφέρει τη μέγιστη απόδοσή του κατά την εφαρμογή. 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ήταν
να ενώσουμε έλαια με διαφορετικές πυκνότητες και να δημιουργήσουμε μια σειρά αισθητηριακών απολαύσεων για την επιδερμίδα. Για να επιτύχουμε τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στα 4 έλαια, επιλέξαμε να τα επεξεργαστούμε με Shea butter (βούτυρο Karite). Πρόκειται για ένα συστατικό απαραίτητο για την ομογενοποίηση της πλούσιας, ρευστής υφής.

ΤΕΛΟΣ, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια ρευστή φόρμουλα- βασική απαίτηση από τις φανατικές των προϊόντων σώματος. Για να το επιτύχουμε, έπρεπε να δημιουργήσουμε μια αρχικά αφυδατωμένη υφή και μια άλλη υφή υδάτινου gel, η οποία στη συνέχεια θα έπρεπε να αναμειχθεί πολύ προσεκτικά, σε επακριβώς υπολογισμένες θερμοκρασίες για να παρασκευάσουμε αυτήν την εξαιρετικά αισθητηριακή υφή, εύκολης εφαρμογής και υψηλής απόδοσης.
#garnier
#beauty
#bodylotion