Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 συμβουλή 2πλής φύσης. Kiten beauty

KITEN BEAUTY
Γειά σας και πάλι!
Από το πολύ γράψιμο στον υπολογιστή, το αντίστοιχα πολύ διάβασμα αλλά και άλλους λόγους όπως για παράδειγμα η γνωστή "σκόνη" των ημερών, στην ατμόσφαιρα, κάνουν τα μάτια μου να δακρύζουν, να τσούζουν, να κοκκινίζουν.
Χωρίς πρόθεση να αντικαταστήσω κάποιο προϊόν ειδικής οφθαλμολογικής χρήσης, που σας έχει συστήσει πιθανότατα ο οφθαλμίατρος ή και ο φαρμακοποιός σας, θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα προϊόν, ένα οφθαλμικό διάλυμα, συγκεκριμένα, το οποίο δοκίμασα και έμεινα ενθουσιασμένη.
Πρόκειται για το KITEN BEAUTY, ένα προϊόν που προσφέρει ενυδατική περιποίηση κατά της ξηροφθαλμίας, χαρακτηριζόμενο σαν ενυδατικό οφθαλμικό διάλυμα υαλουρονικού οξέος (Hyaluronic Acid 0,2%), που δεν περιέχει συντηρητικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ευαίσθητα μάτια, αλλά είναι και κατάλληλο για χρήση με κάθε τύπο γακών επαφής.
Είναι επίσης κατάλληλο για καθημερινή χρήση και συσκευασμένο σε φιαλίδια, εύχρηστα και επανακλειόμενα, αλλά, προσέξτε, από τη στιγμή που θα ανοίξτε ένα φιαλίδιο θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μέσα στις επόμενες 12 ώρες, ή να το πετάξετε μετά από το 12ωρο αυτό.
Στη συσκευασία υπάρχει η οδηγία που πρέπει να προσέξετε, ότι δηλαδή δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν έχετε ευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.
Εγώ, χωρίς κάποια σχετική ευαισθησία σε αυτά, το χρησιμοποίησα αρκετές φορές που ένοιωθα τα μάτια μου να "τραβάνε", σαν να είχαν κάποιο σκουπιδάκι, και με βοήθησε δραστικά. 
Και πριν κλείσω, αφού σας πω ότι το προϊόν αυτό διανέμει στην Ελλάδα η KITE HELLAS, να σας δώσω και κάποια άλλη σχετική συμβουλή, στις περιπτώσεις εκείνες που θέλετε να μην χρησιμοποιείτε make up, αλλά να έχετε natural look, και μάλιστα ξεκούραστο. 
Άν τα μάτια σας είναι κουρασμένα, κόκκινα, ερεθισμένα, χρησιμοποιείστε αυτό ή κάποιο αντίστοιχο προϊόν, ώστε το πρόσωπό σας να δείξει πιο νεανικό.
Όπως πάντα, θα χαρώ να μάθω τη γνώμη ή τα σχόλιά σας στο eirinikan25@gmail.com και cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com. Και αν θα θέλατε κάποια στιγμή να έρθετε στην παρέα μας στο facebook, κάντε like εδώ
Όπου και αν είστε, να περνάτε ωραία και να μην ξεχνάτε να είστε αισιόδοξες!