Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μάρτιν Μπρόφμαν- Philippe Hannetelle...η συνέχεια

Γειά σας!
Τον Μάρτιο του 2015, από τις 23 έως τις 27 του μηνός, στο Negroponte Resort, στην Ερέτρια, ο μαθητής και συνεχιστής του έργου του Μάρτιν Μπρόφμαν, Philippe Hannetelle,  μοιράστηκε με το κοινό που ήταν παρόν εκεί, σε ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο, τη φιλοσοφία και την εμπειρία που είχε αναπτύξει και βιώσει ο ίδιος ο Μάρτιν Μπρόφμαν, ενώ είχε γράψει και ένα σχετικό βιβλίο.
Πάνω στη φιλοσοφία αυτή, στη διάρκεια του σεμιναρίου, ο Philippe Hannetelle, παρουσίασε μία θεωρία αναφορικά με αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Ενημερωτικά, να σας αναφέρω στο σημείο αυτό ότι ο Philippe Hannetelle ήταν από τα πρώτα κιόλας βήματά του, δίπλα στον Μάρτιν Μπρόφμαν και παρουσίαζε στην Ελλάδα, σχετικά διήμερα σεμινάρια με μεγάλη επιτυχία. 
Στο πρόσφατο πενθήμερο σεμινάριο, ανέλαβε πλέον όλη τη σχετική ευθύνη.
Σύμφωνα με τη θεωρία που αναφέραμε, τόσο ο Μάρτιν Μπρόφμαν πριν, όσο και ο συνεχιστής του, Philippe Hannetelle, υποστηρίζουν ότι όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα "εργαλεία" που προτείνουν οι ίδιοι και έτσι όλα να μπορούν να θεραπευτούν.
Προσωπικά, είμαι πάντα πολύ επιφυλακτική απέναντι σε τέτοιες προτάσεις και καταστάσεις με τη λογική ότι δεν πρέπει να προκαλούμε λανθασμένες και υπερβολικές ελπίδες σε ανθρώπους με αδύνατη κράση, είτε από σωματική άποψη είτε από ψυχολογική. Πιστεύω ακόμη ότι η δύναμη της ψυχής, η καλή διάθεση, η θετική ενέργεια, όπως λέγεται, μπορεί πολλές φορές να κάνει θαύματα. Όχι όμως μόνη της. Πάντα με την βοήθεια των ειδικών, θεραπόντων ιατρών, όποτε πρέπει και επιβάλλεται, και με την κατάλληλη θεραπευτική, φαρμακευτική αγωγή που τους έχει συσταθεί.
Όμως, η πληροφόρηση δεν πρέπει να αποκλείεται από κανέναν και έτσι, μοιράζομαι μαζί σας το συγκεκριμένο θέμα.
Αναφορικά με το σεμινάριο που αναφέραμε ήδη, Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΠΙΠΕΔΟ 1, να σας πω ότι, το σεμινάριο αυτό γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα και πολλοί είναι εκείνοι - όπως υποστηρίζεται σχετικά- που κατάφεραν να έχουν τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν, παίρνοντας τα ηνία στα χέρια τους.
Εδώ, θα βρείτε άλλη μία συνέντευξη της Βάσως Σωτηρίου (Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων), στη Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου, που εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες, τη σχετική θεωρία.
Ακούστε την...