Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

M.A.C. SPRING 2016 TRENDS

Η M•A•C είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών με ένα τεράστιο κοινό που λατρεύει κυριολεκτικά τα προϊόντα της. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 (SS16), λοιπόν, προτείνει φυσικά, αλλά καλοσχεδιασμένα και τονισμένα φρύδια όπως και διάφορους τρόπους για να αναδείξουμε το βλέμμα μας, τα χείλη μας, να παίξουμε με χρώματα φωτεινά, έντονα, μοντέρνα.
Στο video που ακολουθεί, τα μάτια μας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρακολουθήστε το...



Οδηγίες 

1. Χρησιμοποιήστε Cream Colour Base (Mid Tone Sepia) καλύπτοντας όλη την περιοχή πάνω από το μάτι (άνω βλέφαρο) και περάστε τη με ένα βουρτσάκι (221 Brush), κάτω από το μάτι (κάτω βλέφαρο). Απλώστε τη γύρω από τις άκρες των ματιών με βουρτσάκι και πάλι (προτεινόμενο το 219), κάτι που θα κάνει τα μάτια σας να πάρουν περισσότερο "γοτθικό" στυλ, παρά το κλασικό cat eye στυλ.
2. Περάστε τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών με Eye Kohl Costa Riche και απλώστε την με το βουρτσάκι 239 για ένα εντυπωσιακό φινίρισμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο Eye Kohl για να σχεδιάσετε τη γραμμή στην άκρη του κάτω βλεφάρου. 
3. Τονίστε το χρώμα της σκιάς χρησιμοποιώντας το 217 Brush, και απλώστε Eye Shadow στο πάνω και κάτω βλέφαρο, εφαρμόζοντας σε σχήμα οβάλ.
4. Δημιουργήστε μια "γραμμή λάμψης" στο κέντρο του πάνω βλέφαρου  χρησιμοποιώντας Mixing Medium Shine ανάμεικτο με with Luna Cream Colour Base  που θα εφαρμόσετε με το βουρτσάκι 287 Brush.
Και αν, αφού διαβάσατε τις οδηγίες νιώθετε ότι μόνο ένας επαγγελματίας θα μπορούσε να τις ακολουθήσει, αποταθείτε σε κάποιον, ή προσαρμόστε τις οδηγίες στα μέτρα σας και στα προϊόντα της MAC που διαθέτετε ήδη, με ελαφρές παραλλαγές, έστω, αλλά πάντα με καλαισθησία και μέτρο.