Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

"Love is in the air..."!


Coaching Days - Ενότητα 2
"Έρωτας! Βρες τον, κράτησέ τον , απόλαυσέ τον." 
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016
7.00-9.00μ.μ. στη Life Clinic Group 

Το 2ο Coaching Days είναι αφιερωμένο σε κάτι που μας κάνει να ξεχνάμε τους φόβους, το χρόνο, τα θέλω και τα εμπόδια, στην "τελευταία κοινωνικά αποδεκτή μορφή τρέλας", τον Έρωτα! 
Αξίζει σε όλους μας και υπάρχει για όλους μας. Δεν είναι μόνο ένας για τη ζωή του κάθε ανθρώπου και κανένας δεν τον βιώνει με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχουν αλάθητες συνταγές, δεν υπάρχουν γιατροσόφια, ούτε μαγικά ή εγγυήσεις. Υπάρχει μόνο η πρόθεσή μας να τον βρούμε, να αφεθούμε σε αυτόν -ο καθένας με τα δικά του όρια- και να τον απολαύσουμε για όσο περισσότερο μπορέσουμε να τον συντηρήσουμε. 
Είναι κάτι φυσικό και -όταν μας βρει- αναπόφευκτο! 
Κι όμως συχνά τον στερούμαστε, τον σαμποτάρουμε άθελά μας, κρυβόμαστε από αυτόν χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Επιλέγουμε ανθρώπους που δεν μας κάνουν, "νερώνουμε το κρασί μας", "φυσάμε το γιαούρτι" (επειδή καήκαμε με το χυλό) και αφηνόμαστε σε μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς πίστη σε αυτή. 
Αν οτιδήποτε από αυτά σας ακούγεται οικείο κι αν είστε έτοιμοι για μια νέα συναρπαστική αρχή, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς


Πατήστε εδώ: για  Αγορά Εισιτηρίου

"Θέλω να βρω τον έρωτα αλλά... Από που να ξεκινήσω;"
"Ο έρωτας δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα οπότε τι να κάνω;" 
"Μήπως οι ευκαιρίες τέλειωσαν για μένα;" 
"Τι κάνω λάθος;"
"Μήπως ζητάω πολλά;"
"Περνάει πράγματι από το χέρι μου ή είναι θέμα τύχης;" 
Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα θα απαντήσουμε στο 2o Coaching Days. Τι να περιμένετε; Έμπνευση, δύναμη, ιδέες, εργαλεία, πίστη, αλλαγή, εναύσματα, παρακίνηση, τεχνικές, αποφασιστικότητα, ενέργεια. 
Έρωτας, αληθινή αγάπη, αγάπη που μας ξεπερνά, αγάπη για μια ζωή, καινούριες ευκαιρίες... στο σύμπαν υπάρχουν όλα σε αφθονία. Αρκεί να πιστέψουμε
και θα το δούμε. Αρκεί να απλώσουμε το χέρι μας και θα τα πιάσουμε. Αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά και το μυαλό μας και θα τα βιώσουμε
Είναι όλα τόσο απλά κι εύκολα; Ίσως όχι ίσως ναι. Το σίγουρο είναι ότι αν παραιτηθείς μάλλον θα μείνεις στην κερκίδα. Όπως σε όλα, το μυστικό είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Είναι όμως φυσικό να ξεχνιόμαστε, να παρασυρόμαστε από τη ρουτίνα, την πρόκληση ή την ανησυχία της στιγμής και να παρεκκλίνουμε από το δρόμο μας ή να εγκλωβιζόμαστε στη ζώνη ασφαλείας μας. Γι αυτό και χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα να ξαναβρισκόμαστε σε ένα ενδυναμωτικό περιβάλλον για να εμπνευστούμε, να παρακινηθούμε και να μείνουμε εστιασμένοι στις δεσμεύσεις μας. Με αυτό το σκεπτικό έχει σχεδιαστεί ο κύκλος σεμιναρίων Coaching Days. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Κύκλος σεμιναρίων Coaching Days
Μία τρίτη κάθε μήνα, 7.00 - 9.00 μ.μ.
στη Life Clinic Group
Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό 15451
τηλ 210 6772222
Επωφεληθείτε από την προαγορά των υπόλοιπων ενοτήτων του κύκλου 
Αγορά μεμονωμένων ενοτήτων: 60€
Προαγορά 5 ενοτήτων: 260€ 
Ναι θέλω να εγγραφώ σε όλο τον κύκλο Coaching Days 
undefined
Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε κάποιον που αγαπάτε δύο ώρες κάθε μήνα για το πρώτο εξάμηνο του 2016. Επενδύστε σε εσάς και στην ευτυχία σας. 
Είναι ό,τι σημαντικότερο έχετε να κάνετε! 
Στα Coaching Days που ακολουθούν:
Ενότητα 3η - Τρίτη 8 Μαρτίου
"Πίστεψε σε Σένα, διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει"

Ενότητα 4η - Τρίτη 12 Απριλίου
"Ανακάλυψε το πάθος σου" 
Ενότητα 5η - Τρίτη 10 Μαΐου
"Χτίσε την καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου"
Ενότητα 6η - Τρίτη 14 Ιουνίου
"Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια"  
Εξασφαλείστε το εισιτήριό σας εδώ
Η Εισηγήτρια: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, PCC
Με περισσότερες από 1000 ώρες coaching σε ιδιώτες, στελέχη  και επιχειρηματίες στο ενεργητικό της, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Έχει την πατρότητα του όρου "Εσωκεντρισμός©", ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
Διαθέτει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Είναι κάτοχος πτυχίου Coaching από το CoachU ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σχετικά σεμινάρια από το Harvard Medical School.
Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας κι έχει διδάξει Μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Είναι Πρόεδρος του International Coach Federation (ICF) - Greece και Coach των ομιλητών του TEDxAthens