Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LIERAC HYDRAGENIST...για SOS ενυδάτωση

LIERAC HYDRAGENIST
HYDRAGENIST

Θέλω να σας μιλήσω και πάλι, για τη σειρά φροντίδας της LIERAC, που κυκλοφόρησε το 2015, και παραμένει μια σειρά με εξαιρετικά προϊόντα και εξ ίσου εξαιρετικά αποτελέσματα.
Πρόκειται για τη σειρά φροντίδας προσώπου που προσφέρει νέα πνοή στην ενυδάτωση για επιδερμίδα οξυγονωμένη, πυκνή και με απίστευτη φρεσκάδα.
Αλλά να δούμε λίγα περισσότερα στοιχεία γι΄αυτή; Και ας ξεκινήσουμε με κάποια στοιχεία για την επιδερμίδα.
Στα 30 χρόνια, η επιδερμίδα βρίσκεται σε μια κατάσταση ανεπαρκούς ενυδάτωσης και χαρακτηριστικά που δείχνουν κουρασμένα. Η υφή της έχει πλέον ανάγκη από πυκνότητα και λάμψη, η οποία αρχίζει σταδιακά να σβήνει. Από πλευράς προϊόντων και καλλυντικής αγωγής δεν χρειάζεται εξειδικευμένη αντιγηραντική φροντίδα, χωρίς όμως και η βασική ενυδάτωσή της να είναι αρκετή.
Για όλες τις γυναίκες ηλικίας 30+, που διαπιστώνουν ότι η επιδερμίδα τους έχει αλλάξει κι ότι είναι πια λιγότερο λαμπερή, η LIERAC μας προτείνει την HYDRAGENIST. Πρόκειται για τν πρώτη σειρά ενυδατικών φροντίδων, εμπνευσμένη από την αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών που τροφοδοτεί με οξυγόνο την καρδιά των κυττάρων για να ενεργοποιήσει την παραγωγή των παραγόντων που δεσμεύουν το νερό σε όλες τις στιβάδες του δέρματος. 
Αν νομίζετε ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά αυτή, με στοιχεία που σχετίζονται με την κοσμετολογία, να σας πω ότι η LIERAC, χρησιμοποίησε το Σύμπλοκο Hydra O2 και επιτρέπει την καθημερινή παροχή οξυγόνου στην επιδερμίδα για πλούσια και διαρκή ενυδάτωσή της.

Έτσι, η επιδερμίδα αναπνέει ξανά! Γεμάτη νερό, είναι πιο πυκνή, πιο λεία, πιο φρέσκια. Με μια λέξη, ομορφότερη...

Η Hydragenist έχει απαράμιλλη ενεργή υφή, με τη δροσιά ενός τζελ και την άνεση ενός βάλσαμου που τυλίγει και θρέφει την επιδερμίδα χωρίς να τη βαρύνει.

Η Hydragenist αποτελεί πραγματικά βάλσαμο για SOS Ενυδάτωση, Οξυγόνωση και Επαναπύκνωση.

Αυτό το "μπάνιο" επαναπύκνωσης αναφορικά με τις γυναίκες, 

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ;
Για όλες τις γυναίκες από 30 χρόνων και πάνω, με διψασμένη επιδερμίδα, που παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί κατά περίπτωση ως αγωγή, ως μάσκα, ή για συνεχή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.
Αναφορικά τώρα με την Δοκιμασμένη και Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της, έχουμε να πούμε τα εξής:
  • Παρουσιάζει κλινικά μετρημένη αποτελεσματικότητα στην ενυδάτωση, τη  μείωση των ρυτίδων, το αποτέλεσμα επαναπύκνωσης, τη φρεσκάδα και τη λάμψη της επιδερμίδας.
  • 93% των γυναικών διαπιστώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι "εντατικά επανατροφοδοτημένη όπως μετά από ένα μπάνιο ενυδάτωσης" με την εφαρμογή.
  • 78% των γυναικών διαπιστώνουν ότι η επιδερμίδα τους "ποτέ δεν υπήρξε εντατικά ενυδατωμένη" μετά από 7 ημέρες.
Να κλείσω το αφιέρωμα αυτό λέγοντάς σας ότι έχει εξαιρετικά ανάλαφρη ενεργή υφή που απορροφάται αμέσως αφήνοντας αίσθηση δροσιάς, ματ υφής, αλλά και αρώματα φρέσκων τριαντάφυλλων και λευκών λουλουδιών. Θα βρείτε το προϊόν αυτό σε βαζάκι χρώματος ροζ "μπαλαρίνας¨  με γυαλί "πάγου".
Με την απαράμιλλη υπογραφή της LIERAC.
Ειρήνη Κάντζα
#cosmeticsdelux
#lierac