Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποιος είναι ο Έλληνας που πάει κόντρα στις πολυεθνικές


 
Ο Τζάκο Καράσσο είναι ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δεν έχει κλείσει ούτε τα 30 του χρόνια και έχει ιδρύσει την εταιρεία Agnotis που ασχολείται βασικά με την παιδική πάνα, που είναι ο πιο ολιγοπωλιακός κλάδος λιανικής παγκοσμίως.

Φέτος βραβεύτηκε στα βραβεία Στέλιος Χατζηιωάννου ως μία από τις καλύτερες νέες ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Agnotis σήμερα έχει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες γονείς που την εμπιστεύονται. Επίσης,

η εταιρεία ήδη εξάγει τα προϊόντα της στα Βαλκάνια και σε Αραβικές χώρες.

Πείτε μας λίγα λόγια για το τι είναι η AGNOTIS;

Η Agnotis είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει ποιοτικές βρεφικές πάνες με συνδρομητικό μοντέλο σε πολύ καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Με φροντίδα προς τη νέα γενιά παρέχουμε υπεύθυνα απορροφητικές και απαλές πάνες μιας χρήσης που δίνουν ελευθερία και άνεση στα μωρά.


Γιατί να επιλέξει κάποιος νέος γονιός τα προϊόντα σας;

Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί ότι βρεφικές πάνες Agnotis κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Τα μωρομάντηλά μας βασισμένα σε φυσικά ελεύθερα από στοιχεία PARABENS και με απαλό άρωμα χαμομήλι, ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, μικρό ή μεγάλο! Στη συσκευασία με καπάκι των 72 τεμαχίων και με το μοναδικό design της Agnotis, μπορούμε να σας εγγυηθούμε υγρασία και ποιότητα μέχρι και στο τελευταίο μαντηλάκι!

Πηγή/Πλήρης συνέντευξη