Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ELIKSIRIO BOMB COSMETICS - I LOVE COSMETICS

"101 Hydrations Cocoa Swirl 110g ( Άλατα μπάνιου )

€4.80


Με αρκετό βούτυρο ώστε να χρησιμοποιηθεί έως και 4 φορές! Το βούτυρο θα ενυδατώσει και θα θρέψει το δέρμα σας. Με αιθέρια έλαια χαμομήλι και γεράνι. Ένα φρέσκο φρουτώδες άρωμα που συνδυάζει ζουμερές φράουλες με βατόμουρο και στηρίζεται σε μια βάση κρέμας και βανίλιας.

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το Cocoa Swirl σας μέχρι και 4 φορές επιτρέποντας ένα τμήμα του να λιώσει. Το Cocoa Swirl θα αφρίσει απελευθερώνοντας ενυδατικό βούτυρο κακάο και θα μαλακώσει το νερό. Τρίψτε τον κρεμώδη αφρό στο δέρμα σας ενώ κάνετε μπάνιο. Θυμηθείτε να αφήσετε μόνο ένα μέρος του Cocoa Swirl να διαλυθεί και να το αφαιρέσετε από το μπάνιο για να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο αργότερα."


Βρήκα αυτό το προϊόν, Bomb Cosmetics η κατηγορία του, στο eliksirio. Το eliksirio, λειτουργεί και σαν κατάστημα (Λ. Παπάγου 102, Ζωγράφου, στην Αθήνα και Καζαντζή 4 και Ηλία Ηλιού, στο Αγρίνιο), αλλά και σαν eshop (www.eliksirio.gr), που μπορείτε να επισκεφθείτε και να επιλέξετε κάποια από τα πολύ ωραία προϊόντα που διαθέτει.
Το "ΕΛΙΞΙΡΙΟ" προσφέρει επίσης αρώματα με σύνθεση αντίστοιχη των γνωστών οίκων σε μεγάλη ποικιλία που ανανεώνεται συνεχώς.
Τα αρώματα, συγκεκριμένα, βρίσκονται στην κατηγορία PARFUM με περιεκτικότητα 20% σε αιθέριο έλαιο και αυτό τους χαρίζει μοναδική διάρκεια και εξαιρετική ποιότητα!
Μπορούμε να παρασκευάσουμε αφρόλουτρο, body lotion, body scrub, body butter, καλλυντικά έλαια και aftershave με το αγαπημένο σας άρωμα.
Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε και να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή σύνθεση αρωμάτων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Εκτός από τα αρώματα και τα εκπληκτικά Bomb Cosmetics υπάρχουν και τα I Love Cosmetics.
Άλλο ένα προϊόν που ξεχώρισα, χρησιμοποίησα και μου άρεσε πολύ είναι ένα body lotion, αυτό.  

I Love Body Lotion - Mango And Papaya 250ml

€6.90
Ένα προϊόν της σειράς I Love Cosmetics

Η εταιρεία I love, ξεκίνησε την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων και περιποίησης το 2008 δημιουργώντας προϊόντα που μας προκαλούν να τα δοκιμάσουμε. Προϊόντα με λαχταριστά αρώματα που προκαλούν συναισθήματα  χαλάρωσης και ευεξίας. Πιστεύω ότι αν τα δοκιμάσετε και εσείς, θα σας αρέσουν πολύ!

Για το συγκεκριμένο προϊόν που δοκίμασα η ίδια, Mango & Papaya Body Lotion μπορώ να σας πω τα εξής.
Πέρα του ότι περιέχει λάδι καρύδας και βούτυρο καριτέ, όπως όλες οι body lotions της I Love Cosmetics, περιέχει φυσικά συστατικά από mango και papaya, με αποτέλεσμα να ενυδατώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την ιδιαίτερα απαλή. Επιπλέον, είναι μάλλον χρήσιμο να ξέρετε ότι είναι paraben free, με ουδέτερο pH.
Πολλά περισσότερα προϊόντα και επιλογές θα βρείτε στο www.eliksirio.gr
Εσείς, το έχετε επισκεφθεί;
Θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας;

Ειρήνη Κάντζα
#beauty
#cosmetics
#bodylotion
#ilovecosmetics
#bombcosmetics