Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΒΑΣΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΝ ΜΠΡΟΦΜΑΝ και Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βάσω Σωτηρίου

Ο Μάρτιν Μπρόφμαν ήταν ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Όταν πριν από 35 χρόνια βίωσε κάποια συγκλονιστική εμπειρία σχετικά με την υγεία του, αποφάσισε ότι μπορεί αυτή την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη για τη ζωή να την περάσει και σε άλλους ανθρώπους, όπως και έκανε. Μέσα από τα βιβλία, αλλά και τα σεμινάρια του, ο Martin Brofman επιμένει πως ο άνθρωπος αν το θελήσει μπορεί να αλλάξει τη ζωή του και να θεραπεύσει τον εαυτό του.
Πάνω σ' αυτή τη φιλοσοφία και εμπειρία, δημιουργήθηκε ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε.
Σχετικά με τον ίδιο, αλλά και τη θεωρία του, "Ο Καθρέφτης του Σώματος", μας μιλά η Βάσω Σωτηρίου, σε συνέντευξή της στην Πόλα Τσώνη και στο "Άρωμα Ελλάδας". Ακούστε την για να μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, αντικειμενικά.
Πολύ σύντομα, θα σας αναφέρουμε και άλλα στοιχεία αναφορικά με τον Μάρτιν Μπρόφμαν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και μία συνέντευξή του Philippe Hannetelle, μαθητή του Μάρτιν Μπρόφμαν, εδώ και 30 χρόνια.