Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πίστεψε σε σένα...υπάρχει τρόπος!

Coaching Days - Ενότητα 3

"Πίστεψε σε Σένα. Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει" 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016
7.00-9.00μ.μ. στη Life Clinic Group 
με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
Θέλεις μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη σχέση, μια καλύτερη δουλειά, ένα πιο φιλόφοξο σχέδιο για τον εαυτό σου, μια καινούρια αρχή... Δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις. 
Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για να να έρθετε σε επαφή με το ανώτερο καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας, το γεμάτο αυτοπεποίθηση, αυτό που μπορεί να φέρει σε πέρας ό,τι του ζητήσετε και θα διεκδικήσει για εσάς το καλύτερο.

Όλοι έχουμε μέσα μας πολλές πτυχές και εκφάνσεις του εαυτού μας. Ανάλογα με τις περιστάσεις, κάποια από αυτές υπερισχύει βοηθώντας μας να προχωρήσουμε, αποτρέποντάς μας από λάθη ή μπλοκάροντας και σαμποτάροντας τα θέλω μας.
 Όλες αυτές είναι εκδοχές του εαυτού μας και πρέπει να τις αναγνωρίσουμε για να μπορέσουμε να τις δαμάσουμε. Μια αγαπημένη μου εκδοχή είναι αυτή του Εσωτερικού μας Μικρού Παιδιού. Όλοι έχουμε ένα μικρό παιδί κρυμμένο μέσα μας, με όλα τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες ενός ... μικρού παιδιού.
Κι αυτό το μικρό παιδί είναι αθώο και δημιουργικό, ενίοτε φοβισμένο αλλά και εγωκεντρικό και πεισματάρικο. Θέλει την προσοχή μας, χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια, θέλει να το υποστηρίξουμε και να πιστέψουμε σε αυτό. Θέλει όρια και διαβεβαιώσεις αλλά πάνω από όλα θέλει αγάπη, θέλει να νιώσει πως ό,τι και να γίνει, όσα λάθη κι αν κάνει, εμείς θα το αγαπάμε και θα είμαστε δίπλα του και θα το στηρίξουμε στις δυσκολίες και θα χαρούμε με τις επιτυχίες του.
Αναλογιστείτε για λίγο πώς φέρεστε στον εαυτό σας, πώς του μιλάτε, πώς τον περιγράφετε στους άλλους, πόσο τον υποστηρίζετε ή τον υπονομεύετε, πόσο τον αφήνετε να εκφραστεί ελεύθερα και να πάρει ρίσκα με τη βεβαιότητα πως "ό,τι κι αν συμβεί θα τα καταφέρετε...μαζί!".
Αν αυτό ήταν το παιδί σας, θα του φερόσασταν το ίδιο; Ή θα διεκδικούσατε γι αυτό ό,τι καλύτερο, αδιαφορώντας για εγωισμούς και καπρίτσια; Ή θα το αγκαλιάζατε με αγάπη και υπομονή και ανοχή και ακόμη περισσότερη αγάπη;

Ακολουθούν:

Ενότητα 3η - Τρίτη 8 Μαρτίου
"Πίστεψε σε Σένα, διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει"
Ενότητα 4η - Τρίτη 12 Απριλίου
"Ανακάλυψε το πάθος σου" 

Ενότητα 5η - Τρίτη 10 Μαΐου
"Χτίσε την καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου"

Ενότητα 6η - Τρίτη 14 Ιουνίου
"Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια"  

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ