Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ANDRIANA LIMA and the blushed NUDES by MAYBELLINE NEW YORK


THE BLUSHED HOUR


Να σας πω, πρώτ' απ' όλα, για μια πολύ ωραία ΝΕΑ παλέτα σκιών, που γνώρισα πρόσφατα σε μια απόλυτα ενημερωτική παρουσίαση της L' Oreal, τη δοκίμασα και φυσικά ενθουσιάστηκα!
Να σας ενημερώσω επίσης ότι, η ομορφιά και το στυλ όλων των ΙΤ girls, που πετυχαίνουν να δείχνουν πανέμορφες, σε nude αποχρώσεις, και μάλιστα χωρίς να καταβάλλουν την παραμικρή προσπάθεια, δεν είναι πλέον κάτι τόσο άπιαστο για κάθε γυναίκα, ανεξαιρέτως, με τη βοήθεια αυτής της νέας παλέτας από την MAYBELLINE NEW YORK. 
Και να σας πω το λόγο.
Κατ΄αρχήν, διαθέτει 12 αποχρώσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα και τα χρώματά σας. Μάλιστα, κάθε μια από τις 12 αποχρώσεις αυτές, επιβεβαιώνει το γνωστό "less is more", δηλαδή, με τις αποχρώσεις αυτής της παλέτας, μπορείτε να γίνετε ελκυστικές και όμορφες, χωρίς όμως υπερβολές. Όπως ακριβώς και οι street style stars, ή οποιοδήποτε νέο supermodel.

Η νέα παλέτα σκιών απο τη Maybelline New York, είναι ένας συνδυασμός από ροζ και χρυσές χρωστικές που δημιουργούν το πιο ωραίο αποτέλεσμα και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Ανοίγοντας την Blushed Nudes Palette θα βρεις 12 διαφορετικές σκιές με διαφορετικές υφές. Είτε έχεις όρεξη για ματ είτε για πιο ιριδίζον αποτέλεσμα,η Blushed Nudes Palette, τα έχει όλα!

Επιπλέον, για να διευκολυνθείς ακόμα  περισσότερο, η Maybelline New York, σου παρέχει εύκολα και γρήγορα DIY βήματα στο πίσω μέρος της συσκευασίας. 

Όταν είναι τόσο εύκολο, ποιος δεν θα τολμούσε να δοκιμάσει τη νέα Blushed Nudes Palette;

Μετά από αμέτρητα εξώφυλλα και καμπάνιες, το μοντέλο της Maybelline New York, Adriana Lima, ξέρει πολλά από τα μυστικά του μακιγιάζ.

Ρίξε μια ματιά στις συμβουλές της για να πετύχεις και εσύ το τέλειο blushed nude look.
Andriana Lima (photo reference:https://gr.pinterest.com/pin/569705421591605567/)
Maybelline-Τι κάνει την blushed nude παλέτα τόσο ξεχωριστή για σένα?

AL- Την αγαπώ.Υπάρχουν τόσοι χρωματικοί συνδυασμοί με τους οποίους μπορείς να παίξεις, Μπορείς να κάνεις ένα απλό nude μακιγιάζ και μετά να το μετατρέψεις σε ένα smokey και όλα αυτά χρησιμοποιώντας 1 και μόνο προϊόν.

M-Όταν φοράς τόνους πιο blushed με τι σου αρέσει να τους ταιριάζεις;

AL- Πιστεύω οτι ταιριάζουν με όλα.

M- Έχεις κανένα tip για να δείχνεις πιο φρέσκια όταν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά;

AL- Συνήθως κάνω ένα από τα δύο ανάλογα με τη διάθεση μου. Είτε θα φορέσω ένα έντονο κραγιόν με ένα ζευγάρι ωραία γυαλιά ηλίου, είτε θα κάνω ένα πολύ φυσικό look με ένα balm στα χείλη, και μια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τα κάνει να φαίνονται πιο ανοιχτά.

E.Λ.Τ 15