Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 Ελληνίδα, top εξαγωγή....!

Το CNN την κατέταξε στη λίστα με τις 13 Γυναίκες Κωμικούς Παγκοσμίως που θα πρέπει να Δείτε.
Η Ελλάδα την κράτησε κοντά της για μια ολόκληρη χρονιά με τη "Φέτα με τη βασίλισσα" χαρίζοντάς της τη μια sold out βραδιά μετά την άλλη!
Και τώρα, έναν χρόνο μετά, η Κατερίνα Βρανά, μας παρουσιάζει τη νέα της παράσταση.
About Sex
Έως 28 Φεβρουαρίου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Στις 21.15 στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41,Γκαζι, Τηλ 210 3455020)
Διάρκεια: 75 λεπτά
Γενική είσοδος: 10 ευρώ 

Η κριτική στην Αυστραλία την αποθέωσε με πέντε αστέρια (Broadway Baby, Three weeks, Everything Theatre )
Το "About Sex" είναι εδώ. Και ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα αλλά με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο.Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, το Tinder, τα "βρώμικα" sms, οι τσόντες,οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.
Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική -ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες - και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;
Αυστηρά πάνω από 18 - Το "About Sex" δεν είναι χυδαιο. Είναι, απλά, πολύ επεξηγηματικό.
Η παράσταση έγινε sold out στο Φετιβάλ της Μελβούρνης όπου παίχτηκε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά κι απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Herald Sun:
"Ήταν αστείο, διασκεδαστικό και πιθανότατα ένα πολύ καλύτερο μάθημα σεξολογίας για τους νέους που ανατρέχουν στο Ίντερνετ"
Chortle
"Το κείμενό της είναι παιχνιδιάρικο κι όχι χυδαίο... Η Βρανά είναι μία από τις τοπ εξαγωγές κωμωδίας της χώρας της"
Κρατήσεις εισιτηρίων: viva.gr 
Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου
Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία, Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία.
Έκανε σπουδές υποκριτικής αλλά
την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός.
Το πρώτο της σόλο σόου "Feta with the Queen" απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε».Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες.
Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου & σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εδώ
Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Θοδωρή Βρανά