Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 συνέντευξη με Ομορφιά και Ευφυϊα: Άννα Μαρία Παπίρη και IQbeaute

Η Άννα Μαρία Παπίρη, κινείται εδώ και 28 χρόνια στον χώρο των media και της Ομορφιάς, με απόλυτη επιτυχία. Eίναι η συγγραφέας του βιβλίου "Η Επανάσταση της Νεότητας", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, είναι ευγενική, κομψή, απλή, με πάρα πολλές γνώσεις (που δεν διστάζει να μοιραστεί απλόχερα) και ορθή, αντικειμενική γνώμη, για την Ομορφιά και τα καλλυντικά.
Δείχνει ακόμη πιο νέα απ' ό,τι είναι και μοιράζεται τα μυστικά, ή μάλλον τη μέθοδο που ακολουθεί, για να δείχνει -αλλά και να είναι- πάντα φρέσκια, δροσερή, ξεκούραστη, φωτεινή.
Από την πολύ πρόσφατη συνέντευξή της, στο νέο online και πολύ ενδιαφέρον περιοδικό IQbeaute (σελ. 28), ξεχώρισα την απάντησή της στο πού οφείλεται η "παράταση της νεανικής της εμφάνισης, κατά κύριο λόγο...": 
"Στις σκέψεις μου, στους στόχους μου και στην καλή μου διάθεση. Εστιάζω τη σκέψη και την προσοχή μου μόνο σε θετικά και όμορφα πράγματα. Η δημιουργία με θρέφει. Κάνω σχέδια για νέες σπουδές, γράφω καινούρια βιβλία, σχεδιάζω μακρινά ταξίδια. Έχω τόσα πράγματα που θέλω να κάνω...που δεν προλαβαίνω να γεράσω (γέλια). Ενισχύω όμως τον οργανισμό μου με τη σωστή διατροφή και την άσκηση. Είναι εγωιστικό, αλλά καθώς μεγαλώνεις επαναπροσδιορίζεις και τη σχέση με τον εαυτό σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, έμαθα να δίνω προτεραιότητα στα θέλω μου."
Να ευοδωθούν όλα σου τα "θέλω" λοιπόν, Άννα Μαρία. Σου αξίζει!

Υ.Γ.: Να κλείσω το mini αυτό αφιέρωμα στην Άννα Μαρία Παπίρη με μια προτροπή σε όλες τις φίλες μου. Γνωρίστε την Άννα Μαρία όσο καλύτερα μπορείτε, ιδίως μέσα από το βιβλίο της "Η Επανάσταση της Νεότητας". Θα κερδίσετε πολλά!
Ειρήνη Κάντζα