Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 ESTEE LAUDER MODERN MUSE BEAUTIES

Τη χρονιά που πέρασε, ακόμα ένα άρωμα που γνώρισα "από κοντά", μια και μου το κάνανε δώρο, είναι το MODERN MUSE της  ESTEE LAUDER. Ένα άρωμα που με  την πρώτη ανάσα, σε κερδίζει. 
MODERN MUSE BEAUTIES

MODERN MUSE BEAUTIES by eirinikantza featuring a modern candle holder



Modern Muse από την Estee Lauder.
 Ένα ξεχωριστό άρωμα για ξεχωριστές γυναίκες. 
Για τη σύγχρονη γυναίκα που δείχνει και είναι δυνατή, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση, αποφασιστική, που αποπνέει διακριτική θηλυκότητα και μοναδικό στυλ. 
Μια ανεξάρτητη γυναίκα, γεμάτη έλξη προς τους γύρω της που μπορεί να γοητεύσει με μόνο όπλο το χαμόγελό της, ακολουθεί αυθόρμητα το ένστικτό της και εκφράζεται ακόμα και με τη σιωπή της. 
Είναι γεμάτη ενέργεια και μια πηγή έμπνευσης για εκείνους που την περιτριγυρίζουν.
Κυρίαρχη νότα και αίσθηση του αρώματος, το γιασεμί που αποτελεί ένα από τα συστατικά εκείνα που το συνθέτουν.
Κάποια άλλα συστατικά του, είναι: εξωτικό μανταρίνι, σανταλόξυλο, πατσουλί, και άλλα, σε μια εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στη floral και τη woody πλευρά  του αρώματος. 
Από την ίδια σειρά λάτρεψα το body lotion, απαραίτητο συμπλήρωμα του αρώματος, που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα αλλά μαζί ενυδάτωση και δροσιά στο δέρμα. 
Επίσης, το ESTEE LAUDER Pure colour Envy Modern Muse le rouge Lipstick, ένα εξαιρετικά φωτεινό και λαμπερό red lipstick και το ρομαντικό, αλλά και αισθησιακό άρωμα από το κερί Estee Lauder Modern Muse Scented Candle, που διαχέει απαλά το φως του και διακριτικά την αύρα του στο χώρο.
Modern Muse από την Estee Lauder, ένα ακόμη από τα αγαπημένα μου αρώματα τη χρονιά που πέρασε, και "υπέγραψε" ο αρωματοποιός Harry Fermont.
#esteelauder
#modernmuseperfume

Ειρήνη Κάντζα