Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BABOR BASIC CARE MOISTURISING CREAM για ενυδάτωση και ανανέωση

BABOR BASIC CARE MOISTURISING CREAM

BABOR BASIC CARE MOISTURISING CREAM by eirinikantza featuring Babor

Γειά σου και πάλι!
Το θέμα με το οποίο θα ασχοληθώ και αυτή τη φορά, είναι η επιδερμίδα μας και η συνεχής περιποίηση που πρέπει να της παρέχουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει, και είναι παραπάνω από αρκετά, πίστεψέ με, ανάμεσα σε εκείνα που προτιμώ και χρησιμοποιώ πάντα, με κάθε ευκαιρία, είναι της εταιρείας BABOR. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που δίνουν στο έπακρο όσα υπόσχονται.
Αλλά, ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας. 
Μήπως, η επιδερμίδα σου χρειάζεται ένα προϊόν που θα την ανανεώσει και θα την ενυδατώσει; Μια κρέμα απαλή, αλλά άκρως αποτελεσματική, Για επιδερμίδα μεικτή προς λιπαρή; 
Μήπως, τελικά, χρειάζεσαι τη Basic Care Moisturising Cream της Babor? 


Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ να επαναλαμβάνουμε. Πρέπει να γίνεται με επιμονή, καμμιά φορά με υπομονή και πάντα με μεθοδικότητα και συνέπεια. Daily skin care routine πρωί και βράδυ. Με τα προϊόντα εκείνα που είναι τα κατάλληλα για την επιδερμίδα μας και αποτελούνται από υψηλής ποιότητας συστατικά, ακόμη και "προβληματικές" επιδερμίδες θα ευνοηθούν σημαντικά.
Ένα από τα προϊόντα αυτά, που θα ωφελήσουν σημαντικά την επιδερμίδα σου είναι η Basic Care Moisturising Cream της Babor, μια κρέμα που ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα της δίνει και ένα ματ εφέ. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αυτή η κρέμα σε μορφή απαλού gel, θα κάνει την επιδερμίδα σου απαλή, ελαστική και συνεπώς ανανεωμένη. Η δύναμη των ευεργετικών συστατικών της - οι πολυσακχαρίτες, το macadamia nut oil (έλαιο πολύ πλούσιο σε σίδηρο, βιταμίνες Α, Β1, Β2, B3, C και Ε - αυτή ειδικά, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες) μαζί με την πανθενόλη προσφέρουν τα απαραίτητα λιπίδια, και το άμυλο ρυζιού- δημιουργεί ένα ισχυρό φράγμα προστασίας και προσφέρει μεγάλης κλίμακας προστασία απέναντι σε οποιαδήποτε περιβαλλοντική επίθεση
Η κρέμα αυτή ενυδατώνει τις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας και εξισορροπεί τη λιπαρότητά της, ενώ της δίνει μια ματ εμφάνιση χωρίς γυαλάδες.
Οδηγίες χρήσης: Καθάρισε με το κατάλληλο προϊόν demaquillage και tonic και στη συνέχεια εφάρμοσε την Basic Care Moisturising Cream της Babor. Κάθε μέρα. Θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Ειρήνη Κάντζα
#cosmeticsdelux
#beauty
#babor