Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 άρωμα, δύο κόσμοι... Soir d' Orient by Sisley


Γειά σας! 
Πριν από λίγο καιρό, είχα αναφερθεί στο Eau du Soir by Sisley, ένα floral-chypre άρωμα, πραγματικά υπέροχο.
Με αφορμή εκείνο, σήμερα αναφέρομαι στη "συνέχειά" του, που ο Οίκος Sisley λανσάρει στην αγορά, το Soir d' Orient, μια πρόσκληση και προτροπή να ανακαλύψουμε και πάλι το μυστήριο και τη ζεστασιά της Ανδαλουσίας (τη νοτιότερη περιφέρεια της Ισπανίας, με πρωτεύουσα τη Σεβίλλη)
Με την πρώτη "ανάσα" του Soir d' Orient, θα μεταφερθούμε στην πανέμορφη αυτή πόλη και στη γη της και θα εισπνεύσουμε σαγηνευτικές νότες από ένα άρωμα μαζί floral και spicy, εμποτισμένο με αύρα ξύλου. Ένα άρωμα που συνδυάζει στοιχεία πολυεθνικών καταβολών: τη φρεσκάδα των λεμονιών της Ιταλίας, τη δροσιά του Ιρανικού αρωματικού ρετσινιού (Galbanum), την αύρα από το μαύρο πιπέρι της Μαδαγασκάρης σε απόλυτη συμφωνία με το αισθησιακό σανδαλόξυλο μαζί με το κομψό patchouli της Ινδονησίας και άλλα μοναδικά συστατικά, όπως το Saffron. 


Ένα άρωμα σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον και την εποχή της ακμής ανατολίτικων παλατιών με την πνοή δυτικού ανέμου, ένας τέλειος συνδυασμός ανατολής και δύσης.
Ο χειμώνας ήρθε και άφησε πίσω του τα floral θηλυκά αρώματα του καλοκαιριού, δίνοντας τη θέση τους σε αρώματα σαν το Soir d' Orient, που μπορούν άνετα να φορεθούν -σύμφωνα με την υπεύθυνη του Οίκου- και από άντρες.

Ειρήνη Κάντζα
#cosmeticsdelux