Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TRUSSARDI, MY SCENT- part 1


TRUSSARDI MY SCENT
Καλή σας ημέρα! Οι γιορτές, το έχουμε όλοι καταλάβει, "μετράνε ώρες" και αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα άρωμα, ή να το κάνουμε δώρο, πάντα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, μόνο. Με αυτό, άλλωστε, θα "αρωματίσουμε" τις προσωπικ ές μας στιγμές, ευτυχίας, μοναδικά.
Η σημερινή μας πρόταση, αφορά ένα άρωμα του Οίκου Trussardi, το άρωμα MY SCENT, που επέλεξα και εγώ προσωπικά, για να με συνοδεύει ιδανικά σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Άς σας πω όμως, λίγα γι΄αυτό...
Το My Scent, είναι μια Έμπνευση, ένα Όνειρο, ένα Συναίσθημα, μετουσιωμένο σε άρωμα, η ουσία μιας Γυναίκας
Γιατί; 
Επειδή αντλεί έμπνευση από το προηγούμενο MY NAME του ίδιου Οίκου και αποτελεί το σύμβολο της γυναίκας που αφήνει πάντα το προσωπικό της στίγμα.
Θα το βρείτε σε ένα μπουκάλι (flacon), ειδικά σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Antonio Citterio,  διακοσμημένο με ασημί, οβάλ στοιχεία, ένα «κόσμημα» στο είδος του, με καπάκι σε σχήμα ελλειπτικό, που θυμίζει αρώματα vintage  με retro γοητεία. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό σε ροζ χρώμα, αρωματισμένο από τις ¨νότες¨ του My Scentσυσκευασία του, κομψή και καλυμμένη με ένα ιριδίζον μοτίβο, εναρμονίζεται με το σύνολο του concept για να αποπνέει την υπεροχή του Οίκου Trussardi και της Ιταλικής φινέτσας.
Το MY SCENT, λουλουδάτο και musky, αποτελείται από ένα δροσερό μπουκέτο λουλουδιών και μια συμφωνία αισθησιακών συστατικών. 
Μια σύνθεση δροσερή, απαλή, απολαυστική και βελούδινη, ιδανική πρόταση δώρου και για τη σαγήνη των εορταστικών σας στιγμών! 
Σας το συστήνω, ανεπιφύλακτα...
Ειρήνη