Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SWAROVSKI , ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ «SEA OF SPARKLE»

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Η Swarovski Hellas διοργάνωσε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «Sea of Sparkle» για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πανέμορφες θάλασσες και τους ωκεανούς του κόσμου. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγικό, κρυστάλλινο βυθό δημιουργιών και λάμψης.  


Την ξενάγηση στη μοναδική αυτή βραδιά ανέλαβε η λαμπερή Τζένη Θεωνά. Το παρών έδωσαν άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή κοσμημάτων και να ανακαλύψουν τις τάσεις του καλοκαιριού που προτείνει η Swarovski για τη νέα σεζόν. 
Τις εντυπώσεις έκλεψε η κα Anouchka Rafael-Swarovski που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μάγεψε με την παρουσία της. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Τάμτα, Ευρυδίκη, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Χατζηπαύλου, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, Λάουρα Νάργες, Aννίτα Ναθαναήλ, Σόφη Πασχάλη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Άννα Πρέλεβιτς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελένη Χατζίδου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαντώ Γαστεράτου, Τζο Λαζοπούλου, Μαρία Τσαρούχα, Σαλίνα, Χριστίνα Κοντοβά, Γεωργία Γεωργίου, Ελένη Καρποντίνη με το Βασίλη Λιάτσο, Έλλη Αγγελιδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαντώ Γαστεράτου, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και οι σχεδιαστές Βρεττός Βρεττάκος και Στέλιος Κουδουνάρης.


Η βραδιά ξεκίνησε με μια βουτιά στα καταγάλανα νερά των κοραλλιογενών υφάλων με την εντυπωσιακή προβολή της ταινίας θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι» που έδωσε το στίγμα της έμπνευσης της συλλογής ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους σε μοναδικά μέρη στο θαλάσσιο βυθό. Τα λαμπερά, κοσμήματα της νέας συλλογής «Sea of Sparkle» παρουσιάστηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «Aquarium», που παράλληλα φιλοξενεί την έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο: «Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα». Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από το Swarovski Styling Bar επιλεγμένα κοσμήματα της νέας συλλογής και να φωτογραφηθούν με αυτά δημιουργώντας εικόνες για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. 


Μια θάλασσα από λάμψεις τιρκουάζ, γαλαζοπράσινες και κοραλλί κυριαρχούν στη νέα συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘16. Χάρη στους κρυστάλλινους ιριδισμούς και τα ιδιαίτερα σχέδια, εμπνευσμένα από τους βυθούς του κόσμου, η συλλογή είναι υπέροχα τολμηρή, προσθέτοντας χρώμα και ενέργεια σε κάθε σύνολο. Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski εξηγεί: «Η θάλασσα είναι μια απόλυτα φυσική και ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς, ενώ αποτελεί την ιδανική έμπνευση για τη συλλογή κοσμημάτων που θα παρουσιάσουμε για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι. Εκτός από το να υμνεί την ομορφιά της φύσης, κάθε κομμάτι προσδίδει εκλεπτυσμένη, γεμάτη θηλυκότητα κομψότητα που ταιριάζει απόλυτα σχεδόν σε κάθε περίσταση». 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SWAROVSKI


  • Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. 
  • Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 120 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.560 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,33 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2014. 
  • Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. 
  • Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.