Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ORIFLAME NOVAGE ULTIMATE LIFT


Η Oriflame παρουσιάζει μία επιστημονική επανάσταση στον τομέα της περιποίησης επιδερμίδας: την με διεθνή πατέντα τεχνολογία Asparto Lift για την αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
Η επιστημονική μελέτη της Oriflame για τη γήρανση της επιδερμίδας, Age ReflectTM, με συμμετοχή σχεδόν 1.000 γυναικών, αποκάλυψε ότι η απώλεια σφριγηλότητας και η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου προσθέτει χρόνια στην όψη μας. Η διαπίστωση αυτή οδήγησε σε μία μοναδική επανάσταση στον τομέα της περιποίησης επιδερμίδας - στην ανακάλυψη της τεχνολογίας AspartoLift που κλινικά αποδεδειγμένα αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και στοχεύει τα σημάδια γήρανσης. Η NovAge Ultimate Lift είναι η νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame που εμπλουτίζεται με την επαναστατική αυτή τεχνολογία.
Η NovAge Ultimate Lift αποκαθιστά σταδιακά τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας για πραγματικά ανορθωμένη και σμιλεμένη όψη, με ορατά λιγότερες ρυτίδες και νεανική ελαστικότητα. Οι κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας κατά 70% και μειώνει σημαντικά τις έντονες ρυτίδες σε μόλις 12 εβδομάδες.
Αυτή η νέα προηγμένη αντιγηραντική σειρά περιποίησης είναι αποτέλεσμα επταετούς έρευνας από τους Επιστήμονες της Oriflame με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων.

Ελαστικότητα επιδερμίδας
Η ελαστικότητα της επιδερμίδας είναι η ικανότητά της να επανέρχεται στην πρωταρχική της ήρεμη κατάσταση μετά την εφαρμογή πίεσης. Όταν η ελαστικότητα της επιδερμίδας εξασθενεί λόγω γενετικών παραγόντων ή του τρόπου ζωής, μειώνεται σημαντικά και η ικανότητα επαναφοράς της επιδερμίδας – η επαναφορά της γίνεται με πιο αργό ρυθμό.
Τα κύτταρα ινοβλαστών εντός του χορίου του δέρματος συνθέτουν ελαστίνη. Σε νεαρή ηλικία, οι ινοβλάστες είναι ελαστικοί και παράγουν αποτελεσματικά όλη την ελαστίνη που χρειαζόμαστε για να  διατηρείται η επιδερμίδα μας απαλή και ανάλαφρη. Η ηλικιακή γήρανση και η φωτογήρανση κάνουν τα κύτταρα άκαμπτα. Οι άκαμπτοι ινοβλάστες δε μπορούν να συνθέσουν ελαστίνη επαρκώς, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να χάνει τη σφριγηλότητά της και το περίγραμμα του προσώπου μας να χαλαρώνει.

Σε κλινικά τεστ, η Oriflame μέτρησε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε πάνελ γυναικών πριν και μετά τη χρήση της σειράς NovAgeUltimateLift. Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ενός μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας, του Dynaskin, που εκτοξεύει στην επιδερμίδα μια ριπή αέρα
υπό πίεση, ενώ ταυτόχρονα μετρά με μεγάλη ακρίβεια την κίνηση της επιδερμίδας καθώς αυτή επανέρχεται. Μετά τη χρήση της NovAgeUltimateLift για 12 εβδομάδες, η επιδερμίδα των γυναικών του πάνελ επανερχόταν σε ποσοστό 70% ταχύτερα σε σχέση με πριν τη θεραπεία (κλινική δοκιμή με τη χρήση του serum, της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας).

Τεχνολογία AspartoLift
Η μελέτη περισσότερων από 1000 ενεργών συστατικών σε 30.000 διαφορετικά γονίδια της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με καινοτομικές μεθόδους χαρτογράφησης, οδήγησε στην ανακάλυψη του AspartoLift. ΤοAspartoLift είναι η καινοτομική τεχνολογική πατέντατης Oriflame που κλινικά αποδεδειγμένα αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Πατέντα Νο ΕP11797020

Το AspartoLift είναι ένα παράγωγο του Ασπαρτικού Οξέος. Το ΑσπαρτικόOξύ είναι ένα βασικό αμινοξύ που βρίσκεται στη φύση σε τρόφιμα όπως τα δημητριακά, οι σπόροι, οι ξηροί καρποί και τα όσπρια. Χρησιμοποιείται από τον οργανισμό μας, μεταξύ άλλων, για να κρατήσει τα κύτταρα
της επιδερμίδας μας δραστήρια και υγιή. Όταν η Επιστημονική μας ομάδα εξυγίανε τους άκαμπτους ινοβλάστες στο εργαστήριο με την τεχνολογία AspartoLift, αποκατάστησε την ελαστικότητά τους, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να συνθέσουν ελαστίνη πιο αποτελεσματικά – τόσο αποτελεσματικά όσο κύτταρα 20 χρόνια νεότερα (invitro έρευνα)!

Η διεθνής έκδοση “The International Journal of Cosmetic Science” που δημοσιεύεται από κοινού από τις επιστημονικές κοινότητες, Society of Cosmetic Scientists και Société Française de Cosmétologie βράβευσε ως  την “Καλύτερη Εργασία” για το έτος 2014 την έρευνα της OriflameTranscriptional changes in organoculture of full-thickness human skin following topical application of all-transretinoic acid”.
Η έρευνα οδήγησε στην ανακάλυψη ενός νέου αντιγηραντικού συστατικού, του AspartoLift, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη σειρά NovAgeUltimateLift.

Μελέτη AgeReflectTM: 4 στις 5 γυναίκες δεν δείχνουν όσο η ηλικία τους

Όταν η Επιστήμονες της Oriflame πραγματοποίησαν την AgeReflectTM, μία επιστημονική μελέτη με θέμα τη γήρανση της επιδερμίδας και συμμετοχή σχεδόν 1.000 γυναικών, ανακάλυψαν ότι 4 στις 5 γυναίκες δεν δείχνουν την ηλικία τους. Ερευνώντας έναν μεγάλο αριθμό σημαδιών γήρανσης, εντόπισαν τα 12 πιο σημαντικά σημάδια που επηρεάζουν αρνητικά την ηλικία που δείχνει μία γυναίκα:. 
1. Θαμπή όψη
2. Διεσταλμένοι Πόροι
3. Τραχιά υφή επιδερμίδας
4. Ρυτίδες κάτω από τα μάτια
5. Ρυτίδες στο "πόδι της χήνας"
6. Ρυτίδες στο μεσόφρυο
7. Ρυτίδες στο μέτωπο
8. Ρυτίδες στο άνω χείλος
9. Χαλάρωση της επιδερμίδας
10. Ανομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας
11. Σκούρες κηλίδες
12. Κοκκινίλες

 Η NovAge Ultimate Lift στοχεύει στις έντονες ρυτίδες και τη χαλάρωση της επιδερμίδας, την απώλεια σφριγηλότητας και την πτώση του περιγράμματος  του προσώπου. Σύντομα θα λανσαριστούν και άλλα προϊόντα της σειράς NovAge που στοχεύουν και στα άλλα σημάδια που εντοπίστηκαν στη μελέτη Age ReflectTM


Σειρά NovAge Ultimate Lift

H δράση liftingτου AspartoLift στα προϊόντα NovAge Ultimate Lift ενισχύεται με ένα ισχυρό εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων που προλαμβάνει την αποδόμηση του κολλαγόνου του δέρματος, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση της όψης των ρυτίδων.

Η σειρά NovAge Ultimate Lift περιλαμβάνει έξι προϊόντα.


                                     Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 Novage Ultimate Lift
Πολυτελής κρέμα ημέρας υψηλής απόδοσης με Asparto Lift, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την
ελαστικότητα και μακροπρόθεσμα προσφέρει ορατά ανορθωμένη και σμιλεμένη όψη. Με εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων που απαλύνουν τις ρυτίδες και SPF 15 που βοηθάει ενάντια στη φωτογήρανση. 
Με διακριτικό άρωμα.
50 ml.


Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift 
Εξαιρετικά θρεπτική κρέμα νύχτας που αποκαθιστά την επιδερμίδα με Aspartolift και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων. Επαναφέρει την υγρασία, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην
επιδερμίδα ενώ κοιμάστε, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ανόρθωσης, σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερο ορατές ρυτίδες. Με διακριτικό άρωμα.
50 ml.


Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift



Σταδιακά συσφίγγει, επαναφέρει την ελαστικότητα και μειώνει ορατά τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Άμεσα λειαίνει και απαλύνει χαρίζοντας αναζωογονημένη όψη. Με την τεχνολογική πατέντα Asparto Lift και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων.
Χωρίς άρωμα.
15 ml.






Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση NovageUltimateLift
Μεταξένιο serum με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες AspartoLift και TriPeptideComplex. Συσφίγγει, ανορθώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα και μειώνει τις ρυτίδες για πιο σμιλεμένο περίγραμμα
με την πάροδο του χρόνου. Λειαίνει άμεσα και χαρίζει ορατά αψεγάδιαστη όψη. Με διακριτικό άρωμα. 30 ml.






Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge
Πλούσιο, κρεμώδες αντιγηραντικό γαλάκτωμα καθαρισμού με τεχνολογία NutriPlus. Καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας το μακιγιάζ και τους ρύπους, θρέφει την επιδερμίδα και την αφήνει γεμάτη φρεσκάδα, λεία και βελούδινα απαλή. Με διακριτικό άρωμα.
200 ml.

Tονωτική Λοσιόν NovAge
Αναζωογονητική τονωτική λοσιόν με τεχνολογία HydraPlus. Αφαιρεί και τα τελευταία κατάλοιπα μετά τον καθαρισμό και προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα αφήνοντάς την τέλεια καθαρή, απαλή και λαμπερή. Με διακριτικό άρωμα.

200 ml.