Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

One of our favorite wines: ΚΕΛΛΑΡΙ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας προτείνουμε αγαπημένα μας κρασιά και το κάνουμε. Ξεκινάμε από ένα κόκκινο ερυθρό, το ΚΕΛΛΑΡΙ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, ενός αμπελώνα και μιας εταιρείας που ξεκίνησε το 2006, σαν απόσταγμα μακράς οικογενειακής εμπειρίας και γνώσης. 
Με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη του παραδοσιακού ποιοτικού κρασιού, ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, σας περιμένει πλέον και στο νέο του Οινοποιείο, στις Αφίδνες, στο 29ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας. 
Για να δείτε την κάβα του και να δοκιμάσετε τα κρασιά του, τηλεφωνήστε στο 210-8160 808, ή 6944 31 39 64 (e-mail: sales@vakirtziswines.gr)
Οινοποιείο ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ: 29ο χλμ ΠΕΟ Αθηνών - Λαμίας, Αφίδνες 




Ποικιλία : 
100% Cabernet Sauvignon.
Προέλευση:Ιδιόκτητοι αμπελώνες στις πλαγιές του Πτώου Όρους, Βοιωτία.
Οινοποίηση: Κλασσική ερυθρά οινοποίηση, ωρίμανση για 12 μήνες σε καινούρια γαλλικά δρύϊνα βαρέλια και παλαίωση για επιπλέον 12 μήνες στην κάβα μας. 
Αλκοολικός βαθμός: 13% VOL

Χαρακτηριστικά: Χρώμα βαθύ κόκκινο, ρουμπινιού. Έντονο μπουκέτο αρωμάτων από νότες φρούτων του δάσους, βανίλιας, ξύλου και κανέλλας.
Τανίνες αισθητές, αλλά στρογγυλές, καλοδομημένο σώμα και πολύ καλό τελείωμα στο στόμα.
Συνοδεύει: Κόκκινα κρέατα και κόκκινες πικάντικες σάλτσες, τέλειος συνδυασμό με αρνί, κυνήγι, πικάντικα τυριά, αλλά και μαλακά τυριά με κρούστα, όπως το brie και το camembert. Απολαύστε το στους 16-18 βαθμούς.

Ειρήνη Κάντζα