Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

mysticks, προϊόντα χωρίς γλουτένη,... με όραμα

Εμείς εδώ, στο Cosmetics Delux, αποφασίσαμε, εδώ και καιρό, να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, χωρίς ακρότητες και εξάρσεις, αλλά με μέτρο και συνέπεια.
Για παράδειγμα, προσέχουμε όσο μπορούμε να επιλέγουμε προϊόντα χωρίς γλουτένη, περισσότερο ωφέλιμα για τον οργανισμό, με την ίδια όμως γεύση και νοστιμιά.
Κάποια από αυτά που μας κέρδισαν, είναι τα mySticks, γευστικά και θρεπτικά κριτσίνια χωρίς γλουτένη, trans λιπαράεπιπρόσθετη ζάχαρη και συντηρητικά μια νέα άφιξη στην ελληνική αγορά.
Τα νέα προϊόντα mySticks, με την επωνυμία LiveLongLiveGreek, αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν μετά από συστηματική έρευνα, που διεξήχθη τα τελευταία 3 χρόνια από την εταιρεία SDC. 
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων αυτών, διασφαλίζεται μέσω της χρήσης αλεύρων που έχει αναπτύξει η εταιρεία, μετά από έρευνα που έχει διεξάγει στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό. Επιπλέον, περιέχουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και υψηλής ποιότητας Α’ Ύλες.
Τα mySticks απευθύνονται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών. Είναι κατάλληλα για όσους έχουν κοιλιοκάκη, δυσανεξία στη γλουτένη, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διαβήτη τύπου Α’αλλά και για εκείνους που επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Τα κριτσίνια διατίθενται στην ελληνική αγορά σε 8 γεύσεις:
1. Σπανάκι, Κρεμμύδι και Άνηθο
2. Τυρί
3. Κρασί
4. Pesto Βασιλικού
5. Χοντρό Αλάτι – Δενδρολίβανο
6. Σουσάμι και Ηλιόσποροι
7. Μεσογειακό Χαρούπι
8. Μέλι – Μαστίχα Χίου
  
mySticks, κριτσίνια χωρίς γλουτένη
Αναζητήστε τα σε φαρμακεία, SuperMarket, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, μαγαζιά Delicatessen κ.α. 
Η γεύση τους είναι μοναδική και θα σας ταξιδέψει στη νοστιμιά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. 
Η κάθε γεύση είναι ιδανική ως ένα νόστιμο και θρεπτικό snack, ή ως ένα χορταστικό συνοδευτικό των ροφημάτων.
Το όραμα των κ.κ. Κεράνη Δημήτρη και Μαντζουράνη Μαντζουράνη, ιδιοκτητών της εταιρείας SDC και πρωτεργατών του νέου αυτού εγχειρήματος, είναι να προάγουν μέσω των προϊόντων τους, τα μοναδικά πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής και να τα προσαρμόσουν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η SDC είναι  μια ελληνική εταιρεία, η οποία τολμά σε δύσκολους καιρούς να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να προσφέρει σε όλους προϊόντα μοναδικά και πρωτοποριακά!