Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MESSINIAN SPA BODY MILK- organic olive oil, pomegranate and honey

"Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ρόδι και μέλι, τα οποία είναι γνωστά για τις θρεπτικές, ενυδατικές, αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μετάξι, αλόη, προβιταμίνη Β5 και ιδιαίτερο γλυκό άρωμα."
Γειά σας!
Σήμερα, επέλεξα να σας μιλήσω για ένα προϊόν σώματος, που δοκίμασα η ίδια και έμεινα πραγματικά απόλυτα ικανοποιημένη. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, επειδή υποφέρω από ελαφρά ξηροδερμία, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές κρέμες χεριών,(σαν ένα είδος τεστ για το όποιο προϊόν χεριών ή/και σώματος) χωρίς αποτέλεσμα. Κάτι που τη φορά αυτή, δεν ίσχυσε.
Το body milk, Messinian spa, organic olive oil, pomegranate and honey, ενυδάτωσε άμεσα τα χέρια μου, με την πρώτη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα, (κάτι που λατρεύω σε παρόμοια προϊόντα), άφησε και ένα ιδιαίτερα λεπτό και ωραίο άρωμα, όπως άλλωστε αναγράφεται και στη συσκευασία του προϊόντος.
Στη συσκευασία του και πάλι, θα διαβάσετε:
"...Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο".
Με άλλα λόγια, συστατικά γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
Ειλικρινά, το προϊόν αυτό με κέρδισε.
Ειρήνη