Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ladurée beauté

Ladurée beauté
Ladurée beauté by eirinikantza on Polyvore


Η ιστορία του Οίκου  Ladurée

O Οίκος, la patisserie Laduree, έχει μια μακρά και σημαντική ιστορία, απόλυτα συνδεδεμένη με την οικογένεια που τον δημιούργησε, το 1862, συγκεκριμένα.
Τη χρονιά εκείνη, ένας μυλωνάς από τα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, ο Louis  Ernest Laduree, ίδρυσε ένα αρτοποιείο στο Παρίσι, στον αριθμό 16 της Rue Royale.
To 1871, με αφορμή μια φωτιά που ξέσπασε εκεί, έγινε η αφορμή για να ξαναχτιστεί το κατάστημα, αλλά σαν ζαχαροπλαστείο, πια. Η διακόσμησή του ανατέθηκε σε έναν σημαντικό ζωγράφο της εποχής, τον Jules Cheret.
Αυτή η αλλαγή του καταστήματος, συνέπεσε με τη γενική αλλαγή της ατμόσφαιρας του Παρισιού. Αλλά και οι άνθρωποι, άλλαζαν. Οι γυναίκες δεν ήθελαν πια να μένουν κλεισμένες στο σπίτι, αλλά ήθελαν να κυκλοφορούν, να βγαίνουν έξω και να κάνουν νέες γνωριμίες, νέες φιλίες. Σε πολύ σύντομο διάστημα, la patisserie Laduree έγινε ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. 
Πρωτοπόρος από την αρχή μέχρι σήμερα. ο Οίκος Laduree, εκτός από τα πασίγνωστα και περίφημα γλυκά του, σοκολατένια ή μη, και τα πραγματικά διάσημα macarons του 
Macaron Laduree
δημιούργησε και άλλες σειρές προϊόντων, όπως τη Les Merveilleuses, μια collection που σχεδιάστηκε για τις ευαίσθητες, κομψές, ραφινάτες γυναίκες. Με τα προϊόντα της σειράς αυτής, το make up γίνεται ιεροτελεστία και ένα ραντεβού με την υψηλή αισθητική.
Σήμερα, σας δείχνουμε, για αρχή και μόνο, την παλέτα για τα μάτια, 

Laduree eye color palette

EYE COLOR PALETTE

Η παλέτα αυτή, πολυτελής και υπέροχη, διατίθεται είτε σε ένα χρώμα, είτε σε διάφορα χρώματα για τα μάτια, στους εξής συνδυασμούς:






Άν μπορέσετε να την αποκτήσετε, μην διστάσετε....

Ειρήνη Κάντζα