Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ERRE DUE LIGHT GLOW CONCEALER

Γειά σας και πάλι!
Σήμερα, θα σας πούμε για δύο ολοκαίνουργια «φρέσκα» προϊόντα της Erre Due που πιστεύω απόλυτα ότι θα σας αρέσουν πάρα πολύ.
Πρόκειται για προϊόντα που  θα σας βοηθήσουν να λάμψετε και να γοητεύσετε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου!
Αλλά ας σας τα αποκαλύψω...
Το πρώτο αφορά στην περιοχή των ματιών και είναι το LIGHT GLOW CONCEALER, το νέο υγρό, ελαφρύ concealer της Erre Due για ομοιόμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα.
Το LIGHT GLOW CONCEALER, χαρίζει κάλυψη & Λάμψη γύρω από τα μάτια μας! 
Η ειδική σύνθεσή του με πέρλες καλύπτει μαύρους κύκλους και κηλίδες ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων χαρίζοντας φυσική φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια
Ένα χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος, που χάρη στο ειδικό applicateur της συσκευασίας του είναι πολύ πρακτικό στην εφαρμογή, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μεγαλύτερες επιφάνειες του προσώπου μόνο του ή με το make up για να φωτίσει την επιδερμίδα μας. 
Επίσης είναι Paraben Free και διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ Λ.Τ. 14,50€
ERRE DUE LIGHT GLOW CONCEALER (#erredue)

Η προσωπική μου γνώμη: Το δοκίμασα και το αγάπησα, όπως όλα τα προϊόντα της ERRE DUE. Θα είναι πλέον αναπόσπαστο must have beuaty item του beauty necessaire μου, αφού δίνει πραγματικά λάμψη και γύρω από την περιοχή των ματιών, αλλά και στο πρόσωπο, απαραίτητο προσόν ιδίως ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική μέρα.
Άν το δοκιμάσετε και θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας, μαζί μου, θα χαρώ να λάβω τα μηνύματά σας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

Ειρήνη Κάντζα
#beautyblogger
#fashionblogger