Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BODY TOUCH, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ "ΑΓΓΙΞΟΥΝ" !

CONCEPT:
Τα προϊόντα της σειράς Body Touch ήρθαν για να δώσουν χαρά και αισιοδοξία και να προσφέρουν μία νέα εμπειρία στο μπάνιο ή το ντους σας και στην περιποίηση του σώματός σας.
Το δημιουργικό της συσκευασίας  είναι δυναμικό! Ακολουθεί τις νέες τάσεις του design με έντονα τα γραμμικά στοιχεία και τους  χρωματικούς κώδικες. Δύο αρχικά κυκλικά σχήματα  πολλαπλασιάζονται και  δημιουργούν μία πανδαισία χρωμάτων, ένα κυβιστικό παιχνίδι που δίνει την αίσθηση του όγκου και μας αφήνει να φανταστούμε ελεύθερα το Lemon Pie,

 το Delicious Apple
το Choco Caramel,

 το Peach Vanilla


το Ice Musk 



και το Greek Summer.
Τα δυναμικά, ελλειπτικά, αεροδυναμικά μπουκάλια των προϊόντων τα κάνουν εξαιρετικά αγαπητά στους νέους. Είναι ημιδιάφανα για να υπάρχει «διαφάνεια» και να φαίνεται το δελεαστικό περιεχόμενό τους.
Οι συνθέσεις των προϊόντων έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που υπόσχεται η συσκευασία. Τα μοναδικά μοντέρνα αρώματα παντρεύονται με τις εξαιρετικά πλούσιες συνθέσεις ώστε η περιποίηση σώματος να είναι μία μοναδική εμπειρία! Απολαμβάνετε το μπάνιο ή το ντους σας και την ενυδάτωση της επιδερμίδας και φεύγετε από την καθημερινότητα!

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ AUGMENTED REALITY:
Με τα Body Touch η περιπέτεια ξεκινάει πριν από την χρήση τους. Κατεβάζοντας την εφαρμογή Augmented Reality BODYTOUCH με Google store ή Apple Store, και  σκανάροντας το λογότυπο BODY TOUCH στην μπροστινή πλευρά της συσκευασίας, η συσκευασία  ζωντανεύει! Τα κυκλικά σχήματα αρχίζουν να περιστρέφονται στους ρυθμούς της μουσικής και μέσα από αυτά βγαίνουν  τα αρώματα σε μορφή μήλου, σοκολάτας, παγωτού κλπ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ
Τα πλούσια περιποιητικά Body Lotions  Body Touch διατίθενται σε συσκευασίες των 300ml στην τιμή των 4,30 Ευρώ και τα πλούσια, αφρώδη και κρεμώδη Foam Baths σε συσκευασίες των 500ml στην τιμή των 3,95 Ευρώ.

6 ΕΠΙΛΟΓΕΣ BODY TOUCH ΣΕ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
Επιλέξτε ανάμεσα στα 6 διαφορετικά αρώματα Βody Touch αυτό που σας ταιριάζει:
Peach Vanilla -  Πλούσιο αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με γλυκό άρωμα ροδάκινου και βανίλιας. Για γλυκές, ηδονικές ονειροπολήσεις!
Delicious Apple - Πλούσιο  αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με άρωμα δροσιστικού μήλου.  Δροσιστική, φρουκτώδης απόλαυση για νεανική  επιδερμίδα, γεμάτη φρεσκάδα!
Lemon pie  - Πλούσιο αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με λαχταριστό άρωμα γλυκού Lemon Pie. Όλο το υπέροχο άρωμα μιας γλυκιάς, φρέσκιας Lemon pie στο σώμα μας!
Greek Summer -  Πλούσιο αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με άρωμα Ελληνικού καλοκαιριού. Ταξιδέψτε σε υπέροχες θάλασσες, γλυκά φρούτα, απολαυστικά παγωτά και ζήστε την μαγεία του Ελληνικού καλοκαιριού!
Choco Caramel - Πλούσιο αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με συνδυασμό λαχταριστών αρωμάτων σοκολάτας & καραμέλας. Ο αγαπημένος σου πειρασμός σοκολάτας & καραμέλας με γεύση και άρωμα που σε σαγηνεύει!
Ice Musk  - Πλούσιο αφρόλουτρο και υπέρ-ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος  με ανάλαφρο άρωμα musk. Το άρωμα Musk σε συνοδεύει και σου χαρίζει  δροσερή αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας!
  
FOAM BATHS
Πλούσια κρεμώδη αφρόλουτρα με έξι μοναδικά αρώματα που θα σας συνεπάρουν!  Ο πλούσιος αφρός τους αναζωογονεί κι ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Συνδυάζονται αποτελεσματικά με τις αντίστοιχες λοσιόν σώματος BODY TOUCH.

BODY LOTIONS
Απαλές λοσιόν σώματος Body touch με έξι λαχταριστά αρώματα. Εμπλουτισμένες με γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και  πανθενόλη, προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Συνδυάζονται αποτελεσματικά με τα αντίστοιχα αφρόλουτρα της σειράς BODY TOUCH