Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να στολίσετε ένα δέντρο με αγάπη μαζί με την APIVITA

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στολίζουμε όλοι μαζί, το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα πιο πολύτιμα στολίδια, στο THE APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, στο Κολωνάκι.Το δέντρο θα γεμίσει με Αγάπη, Προσφορά, Αλληλεγγύη, Ελπίδα, Δημιουργία, Συμπαράσταση, Αγκαλιά και Στοργή.

Σε ένα γιορτινό κλίμα χαράς και προσφοράς, για κάθε αγορά, θα προσφέρεται ένα μοναδικό στολίδι για τη διακόσμηση του δέντρου του καταστήματος.
Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, από 1η Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου 2016, με κάθε αγορά στο THE APIVITA Experience Store, η APIVITA, θα προσφέρει 1 ευρώ, για τους σκοπούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.
H ΑΒY, Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ιδρύτρια του Lifeline Hellas, και η κα Νίκη Κουτσιανά, Πρόεδρος της APIVITA, θα κάνουν την πρώτη αγορά και θα βάλουν στο δέντρο τα πρώτα ιδιαίτερα στολίδια.
Άς είμαστε όλοι εκεί!
Λίγα λόγια για τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas.
Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, www.lifelineaid.org, με τη βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του στη Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο, και ιδιαιτέρως του Lifeline United Kingdom, ενισχύει με εξοπλισμό τα νοσοκομεία παίδων και τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά στην Ελλάδα.

Στέλλα Δαπέργολα