Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

8 pictures are telling "The Workshop" story

Τη φωτογραφία αυτή την πήρα (με τη σχετική άδεια, φυσικά) από το εταιρικό website, μιας οικογένειας με τέχνη και μεράκι. 

Πρόκειται για το website www.theworkshopshoes.com, που μας ξεναγεί σε έναν κόσμο παράδοσης, ποιότητας, αξιών και, φυσικά, μόδας.

Τo "The Workshop", όπως θα πληροφορηθείτε όταν επισκεφθείτε το website αυτό, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, η οποία δημιουργήθηκε το 1938, και σχετικά πρόσφατα, οι Κίμ, Αλέξανδρος και Ιάσωνας, με έμπνευση και όρεξη για την μόδα κατασκευάζουν προϊόντα, που κατακτούν τον κόσμο.

Το "The Workshop", είναι στην ουσία, ένας συνδυασμός Βρετανικής μόδας με τον ρομαντισμό των μύθων και την δημιουργία χειροποίητων υποδημάτων και άλλων προϊόντων-αξεσουάρ,  που στοχεύει όχι μόνο στην καλή ποιότητα των προϊόντων αυτών, αλλά και υλοποιεί σχετικές πρωτοποριακές ιδέες.

Η Κιμ, ο Αλέξανδρος και ο Ιάσων, ξεκίνησαν να εφαρμόζουν τις ιδέες τους στην πράξη, με ενθουσιασμό και αφοσίωση,  έχοντας πάντα στο μυαλό τους την υποστήριξη των Ελληνικών προϊόντων, κάτι που συνεχίζουν να κάνουν με το ίδιο αμείωτο πάθος, κάθε μέρα που περνάει.


Πώς άλλωστε θα γινόταν αλλοιώς, αφού η Κιμ, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Εδιμβούργο, ο Αλέξανδρος, σε Η/Υ και Τρισδιάστατη Εικόνα στην Αθήνα, και ο Ιάσων, στον Σχεδιασμό και Παραγωγή Ενδυμάτων στην Θεσσαλονίκη, συνεργάστηκαν για να παρέχουν τα "The Workshop" με τα καλύτερα υλικά, χειροποίητα προϊόντα, που φαίνεται να αγαπούν, πραγματικά. Και το πετυχαίνουν!


Για πολύ περισσότερες πληροφορίες και σχέδια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο facebookμε μια προειδοποίηση: δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. 
Η ευχή μου: κάντε δώρο σε εσάς ή στους αγαπημένους σας, κάποιο από τα σχέδιά τους: θα τους ενθουσιάσετε!

Η ευχή των δημιουργών του The Workshop: "Ευχαριστηθείτε τα "The Workshop" σας. Τα "The Workshop" είναι βγαλμένα απ' την καρδιά μας."

Κιμ, Αλέξανδρε και Ιάσων, πολύ καλή σας επιτυχία σε όλα! Σας αξίζει!

Ειρήνη