Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

3 in 1 Messinian Spa Beauty oil, part 2

Messinian spa beauty oil 3 in 1Αναζωογονητικό, ενυδατικό έλαιο σώματος, προσώπου και μαλλιών.
Στο προϊόν αυτό αναφερθήκαμε πριν λίγες ημέρες, και επανερχόμαστε με διάφορα να προσθέσουμε, αφού το δοκιμάσαμε!
Οι πρώτες εντυπώσεις-η συσκευασία:
To μπουκάλι του μας άρεσε πολύ. Αρκετά πλατύ για να "φιλοξενεί" 170 ml (5,75 fl. oz), όπως αναφέρεται στην ετικέτα του, και ταυτόχρονα ιδανικά στενό για να βολεύει στο κράτημα.
Η πρώτη "επαφή": 
Αφού αφαιρέσαμε το διαφανές καπάκι, ψεκάσαμε 1-2 φορές από το περιεχόμενο στα χέρια μας. Συγκεκριμένα εγώ, επειδή κάθε χειμώνα υποφέρω από έντονη ξηροδερμία λόγω του κρύου, κρίθηκα η πλέον κατάλληλη για τη δοκιμή. 
Θα την περνούσε;
Με μεγάλη επιτυχία. 
Ένας μόνο ψεκασμός στο πάνω μέρος της παλάμης ήταν παραπάνω από αρκετός. Έτσι ώστε να μην εξαφανιστεί το λάδι στο εσωτερικό της παλάμης μου, έτριψα το πάνω μέρος και των δύο χεριών μεταξύ τους ("πλάτη" με "πλάτη") για 3-4 δευτερόλεπτα και περίμενα. Πριν ακόμα διαπιστώσω το αποτέλεσμα, η απαλή, πολύ ευχάριστη αύρα του έγινε αισθητή. Ανατρέχω στα συστατικά του για να εξακριβώσω σε τι οφείλεται αυτή η αναζωογονητική, ευωδιά: "Δραστικό μείγμα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ηλιέλαιο, ιπποφαές, λάδι από σταφύλι, αμύγδαλο, αργκάν και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, λεμονιού και λεβάντας
Πίσω στην αποτελεσματικότητά του, πάλι. Αισθάνθηκα το δέρμα μου ενυδατωμένο και απαλό και χωρίς ίχνος λιπαρότητας, όπως ακριβώς αναφέρουν και οι συστάσεις του.
Επιπλέον, πρόκειται για ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, χωρίς παραφινέλαιο. 
Τρόπος χρήσης: Απλά, απλώνετε το προϊόν στο σώμα, στο πρόσωπο ή τα μαλλιά. Ιδανικό και για μασάζ.
Σημείωση: Το δοκίμασα και στο πρόσωπο και στα μαλλιά με πολύ καλό αποτέλεσμα και εκεί. Χωρίς ίχνος λιπαρότητας ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή και κάνει τα μαλλιά πιο απαλά.
Προσωπικά, το επιλέγω σαν must have προϊόν.

Ειρήνη Κάντζα