Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2015/16 Ippolito Fall-Winter Collection...Hibernation

Ippolito Fall/Winter 2015/­16


"Hibernation"

H συλλογή Ippolito για το φετινό χειμώνα είναι εμπνευσμένη από την  ιδιαιτερότητα και την ομορφιά που χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή του χρόνου: 
ο χειμώνας, με τη δριμύτητα του και τις έντονες εναλλαγές δημιουργεί την ανάγκη για ηρεμία, για υποχώρηση, για επιστροφή στη βάση. Μια διάθεση για περισυλλογή και συγκέντρωση δυνάμεων, η οποία αντανακλάται.

Οι έντονες αντιθέσεις του καλοκαιριού παραχωρούν τη θέση τους στις μονοχρωμίες, με την έμφαση δοσμένη στη φόρμα. 
Η γεωμετρία, οι γραμμές, το υλικό γίνονται οι πρωταγωνιστές της σειράς, που κινείται σε γήινους, dusty τόνους, μια χρωματική παλέτα που λειτουργεί ως χαμαιλέων στη χειμερινή γκαρνταρόμπα: μαύρο, ναυτικό μπλε, το χρώμα του brandy ή της λεβάντας και σκονισμένα σιελ αντιγράφουν τις αποχρώσεις της χειμερινού τοπίου και ντύνουν τις τσάντες­ πουγκιά "Jo", τη "Sui" messenger ­key item του brand­ τους δερμάτινους φακέλους "Slip", τις αγαπημένες statement στη νέα συλλογή αξεσουάρ Ippolito "Ηibernation". "May" και τις shopping bags "Νew Cube". Τη διάθεση της συλλογής ακολουθεί και η χειμερινή καμπάνια "Ηibernation".

O Γρηγόρης Χατζηιωαννίδης, εικαστικός φωτογράφος, επέλεξε ένα chiaroscuro παιχνίδι φωτοσκίασης tone on tone, θέλοντας να υπογραμμίσει τo σχέδιο και τις υφές του εξαιρετικής ποιότητας ιταλικού δέρματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αξεσουάρ Ippolito, δέρμα χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αξεσουάρ Ippolito, δέρμα που στην αφή του δίνει την αίσθηση του μεταξιού.

Διαχρονικότητα, μοντερνισμός αλλά και βαθιά αγάπη για τη λεπτομέρεια, τα βασικά συστατικά που κάθε χρόνο διαποτίζουν τις συλλογές Ippolito, αναδεικνύονται για μια ακόμη φορά μέσα από τη νέα σειρά.



Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Ippolito, Βουλής 38 στο Σύνταγμα, καθώς και online στο http://www.ippolito.gr/

Ειρήνη Κάντζα