Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 of my favorite 2015 eau de parfums. EROS POUR FEMME by VERSACE


Η μυθολογία ζωντανεύει στην καμπάνια που πρωταγωνιστεί η Lara Stone με τον Brian Shimansky, όπου ο Eros, ο θεός της αιώνιας αγάπης, ζει ένα άγνωστο πάθος όταν συναντά μια γοργόνα που αναδύεται από το νερό, σε μια κεραυνοβόλα έλξη.

EROS POUR FEMME
Για το άρωμα αυτό, πολλά έχουν ειπωθεί, πώς αλλοιώς θα γινόταν άλλωστε, από τη στιγμή που πρόκειται για άλλη μια δημιουργία του Οίκου Versace; 
Ένα άρωμα που είναι πολύ πιο εύκολο να σε κατακτήσει αμέσως, από το να το περιγράψεις.
Ένα άρωμα που μένει χαραγμένο στη μνήμη, σε μια πολύ λεπτή ισορροπία, μια και δεν είναι τόσο έντονο ώστε να ενοχλεί και να δίνει την εντύπωση ότι δεν θα εξατμισθεί ποτέ, αλλά ούτε και εξατμίζεται αμέσως.
Ένα άρωμα που έχει να πει πολλά...
Το Eros Pour Femme είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης από το Versace, από το μαγευτικό του άρωμα έως το κομψό του μπουκάλι και την εκπληκτική καμπάνια των Mert Alas και Μarcus Piggott στην οποία πρωταγωνιστεί η Lara Stone
Donatella Versace
Η οποία προσθέτει επίσης ότι πρόκειται για ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα, πάθος, αισθησιασμό και αποπλάνηση.
Άλλα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, αφορούν:
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Το μπουκάλι του αρώματος χαρακτηρίζεται από τους μυθολογικούς κώδικες του DNA του Οίκου VERSACE. Η χρυσή μέδουσα και ο σκαλιστός μαίανδρος σηματοδοτούν την επιβλητική τους κυριαρχία στο μπουκάλι. Ο μαίανδρος επαναλαμβάνεται στο πίσω μέρος του μπουκαλιού, ενώ η Μέδουσα βρίσκεται στο καπάκι. 
Το Eau de Parfum, σε μια υψηλής ποιότητας πολυτελή συσκευασία με το κομψό άνοιγμα μιας κοσμηματοθήκης, χαρακτηριστικό της υψηλής κοσμηματοποιίας.
ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Έλξη, Επιθυμία, Πάθος. Ο έρωτας σε ένα άρωμα.
Μια αλχημεία από δελεαστικές, φωτεινές και θηλυκές νότες.
Μια εκλεπτυσμένη συμφωνία από λεμόνι και γιασεμί, που εκθειάζεται από αισθησιακούς και απαλούς ξυλώδεις τόνους. 
ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ
Οι νότες που κυριαρχούν στην αρωματική του πυραμίδα στην Κορυφή εκφράζουν την Έλξη. Έντονο και πολύτιμο το λεμόνι Σικελίας και το περγαμόντο Καλαβρίας έλκουν την προσοχή με την αίγλη τους. Οι δροσεροί κόκκοι ροδιού εκπλήσσουν και αποπλανούν.
Συνοπτικά: Οι νότες στην Κορυφή είναι: Περγαμόντο Καλαβρίας, Λεμόνι Σικελίας, Ρόδι.
Στην Καρδιά, εκφράζεται η Επιθυμία. Η μυρωδιά του γιασεμιού σε συνδυασμό με το απόσταγμα του γιασεμιού Sambac προσδίδουν μια αυθεντική και διαχρονική θηλυκότητα. Τα πέταλα παιώνιας χαρίζουν ένα βελούδινο άγγιγμα, ενώ η ζωηράδα των ανθών λεμονιάς εμπλουτίζει τη λουλουδάτη συμφωνία και μας θυμίζουν τις ρίζες του Οίκου Versace και την παράδοσή του.
Οι Νότες: Άνθη Λεμονιάς, Απόσταγμα γιασεμιού Sa,bac, Γιασεμί, Παιώνια
Φτάσαμα και στη Βάση, όπου εκφράζεται το Πάθος. Εδώ, το φασκόμηλο είναι αποκαλυπτικό, βαθύ και μυστηριώδες. Μια ηδονική συμφωνία από αισθησιακά ξύλα, απαλό σανδαλόξυλο και musk, που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Έντονες και μαγευτικές νότες που διεγείρουν τις αισθήσεις.
Οι Νότες: Σανδαλόξυλο, Φασκόμηλο, Musk, Ξυλώδεις Νότες

Το άρωμα διατίθεται σε 30, 50 και 100 ml.

"Για μένα, έγινε αμέσως ένα από τα αρώματα που δεν αποχωρίζομαι".
Ειρήνη Κάντζα