Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 δώρο για τους άντρες, EROS VERSACE MAN

“Σχεδίασα το νέο μου άρωμα “EROS” για τον άντρα που είναι ηρωϊκός και παθιασμένος, σαν ΄Ελληνας Θεός, το   EROS είναι ένα άρωμα που απεικονίζει και δίνει έμφαση στη δύναμη και τον αισθησιασμό"  DONATELLA VERSACE

ΑΓΑΠΗ, ΠΑΘΟΣ, ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ:

Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά του νέου ανδρικού αρώματος του Οίκου VERSACE. Η τελειότητα του ανδρικού σώματος παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία και την κλασική γλυπτική που αποτελούν χαρακτηριστικά του Οίκου  VERSACE από την αρχή: ΕΡΩΣ, ο Θεός της αγάπης, ικανός να κάνει τους ανθρώπους να ερωτευτούν με το τόξο και τα βέλη του. 

Το VERSACE EROS είναι ένα άρωμα για τον δυνατό άντρα που είναι παθιασμένος και κυρίαρχος του εαυτού του.  

EROS.  ΤΟ ΑΡΩΜΑ.

EROS VERSACE MAN
Μια μοναδική αύρα,  αισθησιακή πάνω στο δέρμα, απόλυτα αρρενωπή: αυτά είναι τα κλειδιά στον ύμνο της αγάπης που εξαγγέλλει ο Έρως, ο θριαμβευτικός και επιδεικτικός αποπλανητής.

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ:

Μια φωτεινή αύρα με έντονη, ζωηρή και λαμπερή φρεσκάδα που προκύπτει από το συνδυασμό φύλλων μέντας, ξύσμα λεμονιών Ιταλίας και πράσινο μήλο.  

Ένας εθιστικός αισθησιασμός που προέρχεται από τις ανατολίτικες, ενδιαφέρουσες και ζεστές νότες του Tonka bean, του κεχριμπαριού, του γερανιού και της βανίλιας.  

Μια τολμηρή αρρενωπότητα που συμβολίζεται από ξύλα όπως ξύλο κέδρου από την Ατλάντα και τη Βιρτζίνια, Vetyver και βρύα βελανιδιάς, που του προσδίδουν ένταση και δυναμισμό. 
EROS VERSACE MAN
EROS.  ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
Το κυρίαρχο χρώμα του EROS είναι το τυρκουάζ, μια δυνατή και αρρενωπή απόχρωση, μια ξεκάθαρη αναφορά στη θάλασσα της Μεσογείου και το lifestyle της, αλλά επίσης και στην Ελληνο-Ρωμαϊκή τέχνη και κουλτούρα μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Η δύναμη του  EROS εκφράζεται από τη μεγαλοπρεπή Μέδουσα, στο κέντρο του μπουκαλιού.  

Η ελληνική διακόσμηση δημιουργεί ένα ισχυρό οπτικό συναίσθημα κυρίως στην πίσω μεριά του μπουκαλιού. To “VERSACE EROS”  χαραγμένο με χρυσό, κυριαρχεί στην καρδιά του μπουκαλιού. Η Μέδουσα, σύμβολο του Οίκου VERSACE, χαρίζει στο καπάκι την κομψότητα ενός πολύτιμου κοσμήματος.

Το τυρκουάζ χρώμα ολοκληρώνει το νέο αυτό σύμβολο δύναμης και αρρενωπότητας. 

EROS. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ .
Απλό και δυνατό ταυτόχρονα, η συσκευασία διακρίνεται από τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία του μπουκαλιού: η Μέδουσα και η ελληνική διακόσμηση, επιδέξια τοποθετημένα ανάγλυφα, δίνουν ένταση στο τυρκουάζ φόντο και προσδίδουν μια πολύ αρρενωπή αντίληψη. 

EROS.  Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ.
Μια επική εικόνα που κυριαρχείται από έναν εξαιρετικά αρρενωπό άνδρα.

Το τηλεοπτικό σποτ διηγείται την ιστορία της αναμέτρησης στοιχείων της φύσης όπως το νερό, ο κεραυνός και η αστραπή, στην οποία ένας άντρας βυθίζεται.

Η τελειότητα του ανδρικού σώματος απαθανατίζεται σε όλο της το μεγαλείο. Η ομορφιά αυτή περιβάλλεται από ελληνικά αγάλματα σε μια κλασική ατμόσφαιρα. Με την εξαιρετική δύναμή του, ρίχνει ένα βέλος στο θυελλώδη ουρανό.

Το VERSACE EROS είναι το ανδρικό άρωμα που γεμίζει τον κόσμο με την ενέργειά του. 

Η καμπάνια γυρίστηκε στο Λονδίνο από τους φωτογράφους MERT & MARCUS, υπό τη δημιουργική κατεύθυνση της DONATELLA VERSACE.
Ο πρωταγωνιστής είναι ο Αμερικάνος BRIAN SHIMANSKY.

Ειρήνη Κάντζα