Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SISLEY SO INTENSE EYE LINER


Τα μάτια, τραβάνε πάντα την προσοχή στο πρόσωπό μας και εκφράζουν τα συναισθήματα και μέρος του χαρακτήρα μας, κάτι που συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς οι make up artists. Στη σχετική προσπάθειά τους να τονίσουν το φυσικό βλέμμα, χρησιμοποίησαν διάφορα μέσα και υλικά. Ένα από αυτά, το eye liner έχει μεγάλη και ένδοξη ιστορία πίσω του. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αρχαία Αίγυπτο και Μεσοποταμία γύρω στο 10.000 π.Χ., και υιοθετήθηκε το ίδιο από άντρες και γυναίκες, που ζωγράφιζαν με αυτό έντονα τα μάτια τους, περιμετρικά, με σκοπό να κρύψουν τις ρυτίδες που εμφανίζονταν στην περιοχή εκείνη πρόωρα, λόγω της μεγάλης έκθεσης της επιδερμίδας στον ήλιο, τον αέρα της ερήμου και τη ζέστη.
Με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και παρ' όλο που η χρήση του συνεχίστηκε περιορισμένα και στην Αρχαία Ελλάδα, το eye liner έχασε σταδιακά πολλή από την ισχύ του μέχρι που σχεδόν εξαφανίστηκε.
Στην Ευρώπη, κάνει και πάλι τη δυναμική επιστροφή του κάπου κοντά στο 1920, περίοδο που οι γυναίκες εφαρμόζουν το make up που βλέπουν να χρησιμοποιούν έντονα οι μπαλαρίνες, οι θεατρικοί ηθοποιοί, το Hollywood γενικά.
Και από τότε, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, το eye liner ήρθε για να μείνει στη Μόδα.
Ένα από αυτά που κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα και είμαστε σίγουρες ότι θα σας εντυπωσιάσει, είναι το εντελώς νέο SO INTENSE EYELINER by SISLEY, που υποστηρίζει ότι "BLACK is BACK".
SO INTENSE EYE LINER by SISLEY
Θα παρατηρήσετε αμέσως το ευδιάκριτο matte finish του προϊόντος, αλλά και την απόλυτα "διακριτική" felt tip του, για να μπορείτε να σχεδιάσετε τη γραμμή γύρω από τα μάτια σας με απαλότητα και άνεση, προσαρμόζοντας το πάχος της ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας.
Η υγρή υφή του, με τη μέγιστη απόδοση τόσο στην εφαρμογή του όσο και στην ώρα που διατηρείται αναλλοίωτο, διευκολύνει κάθε "καλλιγραφική" χρήση, αντιστέκεται στις δύσκολες συνθήκες του περιβάλλοντος και των ταχυτήτων της απαιτητικής καθημερινότητάς μας και παραμένει ανέπαφο ακόμη και αν τρίψετε, άθελά σας, τα μάτια σας,"στη θέση του", όλη μέρα.
Τα ειδικά συστατικά από τα οποία αποτελείται (προ-βιταμίνη Β5, απόσταγμα γαρδένιας και wild rose, μεταξύ άλλων) όχι μόνο δεν ξηραίνουν το δέρμα και τις βλεφαρίδες, αλλά τις ενδυναμώνουν , τις κάνουν πυκνότερες και πιο ανθεκτικές, χρήση με τη χρήση.
Για να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ακολουθείστε τουλάχιστον κάποιους από τους Χρυσούς Κανόνες του Οίκου,
  • Απλώστε το eye liner πριν από τη mascara σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, που δεν θα πρέπει να έχει ίχνος λιπαρότητας
  • Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία του ματιού και ακολουθείστε το περίγραμμα του ματιού προς την εσωτερική γωνία για να συνεχίσετε μετά προς την αντίθετη πορεία
  • Για να τονίσετε το βλέμμα, απλώστε απλά μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο
Γενικά, βρείτε το "βλέμμα" που σας ταιριάζει, μέρα με τη μέρα, όσο θα χρησιμοποιείτε με διαφορετικούς τρόπους το  SO INTENSE EYE LINER της SISLEY που θα καταλάβει αναμφισβήτητα τη δική του, μοναδική, θέση στο beauty case σας, παντοτινά.
Τουλάχιστον, μέχρι την επόμενη εκδοχή του...


Η δική μας, ολοκληρωμένη, πρόταση
SISLEY COSMETICS


Εμείς, θα σας προτείναμε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το SO INTENSE EYELINER, τη Sisley Mascara του ίδιου Οίκου, το Sisley foundation, το Sisley face powder και, τέλος, το Sisley lip gloss....αυτά που σας προτείνουμε αμέσως μετά:

Sisley foundation
€83 - overstock.com  (και από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM)


Sisley face powder
€94 - selfridges.com (και από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM)


Sisley eyeliner
€55 - selfridges.com (και από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM)



Sisley mascara
€55 - liberty.co.uk (και από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM)


Sisley lip gloss
€41 - liberty.co.uk (και από τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM)