Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BLACK IS CHIC


Οι γιορτές είναι ακόμα μακριά, αλλά ίσως όχι και τόσο. Έτσι, για να μπούμε για λίγο στο πνεύμα τους, είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στους δρόμους του διαδικτύου και να βρούμε ένα set, simple, chic and classy, για να μοιραστούμε μαζί σας. Πριν ξεκινήσουμε, να σας εξηγήσουμε ότι οι προτάσεις μας είναι ενδεικτικές, μπορείτε δηλαδή να αντικαταστήσετε όσα fashion items προτείνουμε με κάποια άλλα, παρόμοια, και φυσικά σε πιο προσιτές τιμές. Αφού, η αλήθεια, είναι ότι τα συγκεκριμένα (όχι, όχι όλα!) μπορεί και να είναι ακριβά. Ποιος όμως μας απαγορεύει από το να "γνωρίσουμε" ένα από τα set των ονείρων μας σε χρώμα black;
SET OF OUR DREAMS
SET OF OUR DREAMS by eirinikantza featuring an eau de toilette perfume

Το πουκάμισο: ημι-διαφανές floral, δαντελένιο πουκάμισο σε μαύρο χρώμα, με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Κουμπώνει στην πλάτη με "κρυφό" φερμουάρ. Θα το βρείτε στη διεύθυνση modaoperandi.com και στην τιμή των €1.010
Η midi φούστα, από suede ύφασμα και μια κομψή, διακριτική ζώνη, και εσωτερικές, "κρυφές" τσέπες, είναι σε πολύ απλή γραμμή και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους, που θα την κάνει κατάλληλη για πολλές περιστάσεις. Διατίθεται από τη διεύθυνση CHICWISH.COM στην τιμή των €44. 
Δύο επιλογές για τη συνέχεια...Η πρώτη, μία βραδυνή ζακέτα - dinner jacket- σχεδιασμένη από τη σχεδιάστρια Barbara Bui (από το website της οποίας μπορείτε και να την προμηθευθείτε) στην τιμή των €895. Η δεύτερη, ένα παλτό με συνθετική γούνα γύρω από τον λαιμό, κοστίζει μόνο €140.
Να δούμε και τα παπούτσια; Σχεδιασμένα από τον Rene Caovilla (€210), με κρύσταλλα Swarovski κεντημένα πάνω σε suede ύφασμα, χειροποίητα και με τη γνωστή αστραφτερή υπογραφή τυπωμένη στη σόλα τους, διατίθενται από το tradesy.com στην τιμή των €210. Το τακούνι είναι περίπου 7,5 πόντοι.
Από το σύνολο αυτό δεν μπορεί να λείπει μία τσάντα, "ανάλογων διαστάσεων". Εμείς, επιλέξαμε ένα clutch Gucci, από suede ύφασμα και μαγνητικό κούμπωμα καλυμμένο με κρύσταλλα. Υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση neimanmarcus.com και στην τιμή των 1.170€.
Περνάμε τώρα σε μια φίνα λεπτομέρεια, τα σκουλαρίκια. Tiffany, πολύ ακριβά, (€1.555), και αν θέλετε να τα θαυμάσετε, κάντε κλικ στη διεύθυνση tiffany.co.uk 
Το ρολόϊ μας, αν και δεν στερείται σε λάμψη, είναι εν τούτοις σε πολύ πιο οικονομική τιμή. Είναι της GUESS, διατίθεται από τη διεύθυνση guess.com στην τιμή των €89.
Τέλος, συμπληρώσαμε το set με καλλυντικά που αγαπάμε πολύ. Όλα του Οίκου Guerlain.
Pencil eye liner 

σε μαύρο χρώμα, στην τιμή (περίπου) των €25 και διατίθεται από το overstock.com, αλλά -κυρίως- από τα καταστήματα NOTOS COM. Guerlain black eye make up 

για τις βλεφαρίδες  και La petite robe noir, 

 eau de toilette perfume και πάλι όλα από τα καταστήματα NOTOS COM.


Αυτά, λοιπόν, είναι όσα επιλέξαμε για εσάς, για τις γιορτές αλλά και για όποια άλλη περίσταση θεωρείτε εσείς εορταστική και σημαντική.
Για την ώρα, τουλάχιστον....