Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Sephora λανσάρει το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα!

Η αρχή μιας νέας εποχής στις online αγορές των καλλυντικών στην Ελλάδα μόλις άρχισε! 
Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι διαθέσιμο στο www.sephora.gr δίνοντας τη δυνατότητα και στους καταναλωτές που ζουν σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ακόμα φυσικό κατάστημα, να αγοράσουν τα αγαπημένα τους αρώματα και καλλυντικά από την άνεση του σπιτιού τους.

Το online κατάστημα Sephora στην Ελλάδα είναι μια απάντηση στις ανάγκες των πελατών που αναμένουν υψηλά πρότυπα στην υπηρεσία της ομορφιάς από την αλυσίδα, με ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα και διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα
Έρευνες της ELTRUN δείχνουν ότι 30% των Ελλήνων καταναλωτών χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο για αγορές αρωμάτων και καλλυντικών από 1 έως 6 φορές το 2014. Το 2015 υπολογίζεται πως θα κλείσει στο 60% των χρηστών του διαδικτύου να έχουν αυξήσει τις δαπάνες τους σε ηλεκτρονικές αγορές.


«Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας ανάπτυξης στην Ελλάδα. Μια σαφής τάση στον τομέα του λιανικού εμπορίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο, δείχνει την ανάγκη να χρησιμοποιούνται διαφορετικά κανάλια διανομής », δηλώνει ο Γεώργιος Βερύκιος, Γενικός Διευθυντής της  Sephora Ελλάδος.
Το ελληνικό online κατάστημα Sephora βασίζεται στις βέλτιστες λύσεις που προσφέρονται μέσω της e-commerce πλατφόρμας δικτύου που λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία. Πρόκειται για δύο από τα καλύτερα e-shops στη βιομηχανία καλλυντικών στον κόσμο, το οποίο επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, το 1o βραβείο που έχουν αποσπάσει στην κατηγορία «ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς».

Το ελληνικό online κατάστημα Sephora, καθώς και τα φυσικά καταστήματα του δικτύου προσφέρουν χιλιάδες αυθεντικά προϊόντα που προέρχονται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους διανομείς. Επώνυμες μάρκες γνωστών Οίκων, αποκλειστικά brands μακιγιάζ, περιποίησης και αρωμάτων καθώς και τα ομώνυμα προϊόντα Sephora με τις ανατρεπτικές συσκευασίες και τις καινοτομίες τους, είναι πρϊόντα που πλέον ο καταναλωτής μπορεί να τα βρει και στην ιστοσελίδα Sephora.gr!

Η γρήγορη παράδοση και η δωρεάν αποστολή σε αγορές άνω των 50€ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη για τον πελάτη. Κάθε αποστολή συσκευάζεται προσεκτικά με το υπέροχο αμπαλάζ των Sephora! Για τυχόν επιστροφές, οι πελάτες έχουν 14 ημέρες να τις ολοκληρώσουν, με τα έξοδα να καλύπτονται από την εταιρεία.  Επίσης υπάρχει δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης.

Αυτό που είναι σημαντικό επισης για τη Sephora, είναι τα μέλη του Club Sephora να βρουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και να περάσουν στην κάρτα Club τούς πόντους των αγορών τους από το www.sephora.gr, ώστε να επωφελούνται τα προνόμια, τα δώρα & τις αποκλειστικές ενημερώσεις βάσει των αναγκών τους!