Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Oriflame χτίζει έναν καλύτερο κόσμο!

Στην  Oriflame Ενώνουμε τις δυνάμεις μας
και χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο!

Στην Oriflame πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν αγάπη και ασφάλεια.Δείχνοντας ευαισθησία στο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης, με τα κύματα προσφύγων που φτάνουν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια της καλύτερης διαβίωσής τους μέσω μίας πρωτοβουλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Προσφέρουμε 20.000 προϊόντα καθημερινής υγιεινής και βασικών αναγκών στα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας των προσφύγων στην Αθήνα (Ελαιώνα, Ελληνικό και Γαλάτσι) καθώς και στους δήμους των νησιών που πλήττονται περισσότερο (Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω) στηρίζοντας την προσπάθεια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Επιπλέον,  καλούμε τα Μέλη μας να συμβάλουν στην προσπάθεια αγοράζοντας ένα προϊόν από τη “Λίστα Βοήθειας στο www.oriflame.gr.
Έως και τις 30 Νοεμβρίου για κάθε προϊόν που θα αγοραστεί από τη Λίστα Βοήθειας, προσφέρουμε άλλο ένα στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, αυξάνοντας την προσφερόμενη ποσότητα.

Επίσης, σε συνεργασία με την ACS, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση παπουτσιών στα κεντρικά μας γραφεία Λ. Κηφισίας 69 στο Μαρούσι και σε όλα τα καταστήματα της ACS, από 23 έως και 30 Νοεμβρίου.
Η ACS έχει αναλάβει τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά όλων των ειδών στα σημεία πρώτης υποδοχής των προσφύγων, στα νησιά του Αιγαίου.

Αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε μέσα από τις δράσεις της Oriflame, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες στο 210 6875802 ή στο customer.service@oriflame.gr