Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Matrix, NEA...SEXY…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ TOTAL RESULTS!

Η εμφάνιση μετράει! 
Από 1η Σεπτεμβρίου η MATRIX ξαναχτυπά με τη νέα αξεπέραστη συσκευασία της σειράς περιποίησης Total Results. Τα Total Results διατηρούν την ίδια μοναδική ποιότητα στις φόρμουλες η οποία πλέον είναι εμφανής και στην απίστευτη συσκευασία τους.  Η MATRIX χαρίζει στους κομμωτές την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται και τους δίνει την έμπνευση να δημιουργήσουν ΚΑΙ στην περιποίηση μαλλιών.
Η τέλεια περιποίηση των μαλλιών είναι το ξεκίνημα για κάθε τέλειο look.Μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που αποτελείται από 5 “οικογένειες” για να ικανοποιεί κάθε ανάγκη.

L' Oreal Matrix
MATRIX TOTAL RESULTS

MΑΛΛΙΑ - ΑΝΑΓΚΕΣ
Α. Λεπτά  και άτονα Α. Ενισχυμένος όγκος
Β. Σγουρά, φριζαρισμένα χωρίς νεύρο Β. Καλοσχηματισμένες μπούκλες
Γ. Φριζαρισμένα ξηρά και χονδρά Γ. Λείανση και λάμψη
Δ. Σπασμένα και ταλαιπωρημένα Δ. Αναδόμηση και επανόρθωση
Ε.Βαμμένα                                                  Ε.προστασία χρώματος
Κάθε “οικογένεια” Matrix Total Result sαποτελείται από shampoo, conditionerή μάσκα και ένα miracle. Τα miracles είναι θαυματουργά προϊόντα των Total Results που πρέπει να τα έχει κάθε κομμωτήριο! Κάθε οικογένεια έχει το δικό της «θαύμα» και ανάλογα με την ανάγκη που ικανοποιεί,  προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα.  Τα miracles είναι προϊόντα leave-in, δηλαδή δεν ξεβγάζονται και είναι αυτά που δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας στα μαλλιά προετοιμάζοντάς τα για το styling που θα ακολουθήσει.
Οι οικογένειες της σειράς είναι οι ακόλουθες:

SO LONG DAMAGE: Προσφέρει 88% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. Τα προϊόντα της οικογένειας αυτής περιέχουν ceramides για την ενίσχυση των μαλλιών. Αποτελείται από Shampoo (300ml-9€), μάσκα (150ml-13,5€) και το Miracle Break Fix(200ml-12€), κρέμα leave-in για αναδόμηση και ενδυνάμωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.
COLOR OBSESSED: Προσφέρει προστασία του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά έως 32 λουσίματα. Τα προϊόντα της οικογένειας αυτής περιέχουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες για την θρέψη και προστασία της τρίχας από τη βαφή. 
Αποτελείται από Shampoo (300ml-9€), μάσκα(150ml-13,5€), Shampoo SO SILVER(300ml-9€) που σβήνει τα ανεπιθύμητα κίτρινα ρεφλέ και το Miracle Treat 12 (125ml-12€), μια κρέμα leave-in για βαθιά περιποίηση των βαμμένων μαλλιών με 12 οφέλη.

HIGH AMPLIFY: Χαρίζει ενισχυμένο όγκο στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Τα προϊόντα της οικογένειας αυτής δεν περιέχουν σιλικόνη. Αποτελείται από Shampoo(300ml-9€), Conditioner (300ml-13,5€) και το Miracle WONDER BOOST(200ml-12€), ένα σπρέι για αέρινο όγκο που διαρκεί και μαλλιά που δεν κολλάνε.
MEGASLEEK:  Δίνει 5Χ πιο λεία μαλλιά. Τα προϊόντα της οικογένειας αυτής περιέχουν βούτυρο καριτέ για την ενυδάτωση και τη λείανση της τρίχας. Αποτελείται από Shampoo  (300ml-9€),  Conditioner (300ml-13,5€) και το Miracle Iron Smoother (250ml-12€), ένα σπρέι που προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες των θερμαντικών εργαλείων.

CURL PLEASE: Προσφέρει ζωντανές, καλοσχηματισμένες μπούκλες. Τα προϊόντα της οικογένειας αυτής περιέχουν έλαιο jojoba για να μην φριζάρουν οι μπούκλες και να αναδεικνύεται η ζωντάνια τους. Αποτελείται από Shampoo(300ml-9€) και το Miracle Super Defrizzer (200ml-12€), ένα gel με μέτριο κράτημα που διαμορφώνει ανάλαφρα τα σγουρά μαλλιά χωρίς να φριζάρουν.