Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Galactic Pinguin...για τα παιδιά!

Μια Χριστουγεννιάτικη βόμβα εκρήγνυται στο διάστημα! Η Space Santa, ένα σούπερ σέξι διαστημικό κορίτσι, διασχίζει τη στρατόσφαιρα με την ταχύτητα του φωτός, σαν πραγματικός κομήτης πάνω στο lipstick rocket της. Με τη βοήθεια του συγκυβερνήτη της, του Galactic Pinguin, πατάει γκάζι σε μια ξέφρενη πορεία γοητείας!
Στο πέρασμά της, σε κάθε στροφή, ξεγλιστρούν διαστημικά δώρα και μοιράζονται σε όλον τον Beauty Cosmos!
Έναστρες παλέτες, κοσμικά εκχυλίσματα για το μπάνιο, περλέ βερνίκια, φεγγαρολουσμένα αρώματα, ιριδίζουσες κρέμες και αστρονομικό μακιγιάζ...Συσκευασίες δώρων με ασπρόμαυρες ρίγες, κόκκινο αστραφτερό και εκρηκτική λάμψη, για...διαστημικές εκπλήξεις!
Αυτός ο αστερισμός απίστευτων και μαγικών δώρων αποτελεί τον Αστραφτερό Γαλαξία, όπου η Space Santa είναι η βασίλισσα!
Ανεβασμένη στα πανύψηλα γκλίτερ τακούνια της, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα δεμένη με αστεροειδείς, η Space Santa, ένα πεφταστέρι στην καρδιά του χειμώνα, υψώνει τη σημαία της στον Πλανήτη της Ομορφιάς!
Στη Sephora, τα Χριστούγεννα του 2015 θα έχουν διαγαλαξιακό στυλ! Ακολουθείστε τα αστέρια ...και αισθανθείτε τις κοσμικές δονήσεις των πιο ξεχωριστών...διαστημικών Χριστουγέννων!

Galactic Pinguin
'Αρτι αφιχθείσα από το διάστημα, έχει την τιμή να ανοίξει τον χορό της εορταστικής περιόδου. Αυτή η νέα και αξιαγάπητη μασκότ, με πνεύμα αλληλεγγύης, κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγέννων...Με έντονες καμπύλες και σούπερ ασπρόμαυρη εμφάνιση, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας για τον χειμώνα 2015/2016. Δεν αντιστεκόμαστε, καθώς είναι για καλό σκοπό...
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του Galactic Pinguin θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

1 Galactic Pinguin = 10 € = 1 φυσικοθεραπεία για ένα παιδί που την έχει ανάγκη.

Πωλείται και στο sephora.gr