Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Fa Oriental Moments και "ταξιδέψτε" στη μαγεία της Ανατολής


Έχετε νιώσει ποτέ ένα αφρόλουτρο να είναι τόσο απαλό με το δέρμα σας όπως οι άνεμοι ενός καλοκαιριού στην Ανατολή; Το νέο αφρόλουτρο Fa Oriental Moments με συστατικά το τριαντάφυλλο της ερήμου και το σανταλόξυλο, σας χαρίζει τη μοναδική αυτή εμπειρία.
Fa - Oriental Moments
Το Fa, ειδικό στη φροντίδα του δέρματος, διευρύνει την κατηγορία Moments και λανσάρει το νέο Fa Oriental Moments, αφιερωμένο στην Ανατολή και τη μαγεία που αυτή προσφέρει. Το νέο αφρόλουτρο, με το ξυλώδες και λουλουδάτο άρωμά του, θα μετατρέψει την καθημερινή προσωπική σας φροντίδα σε μια τελετουργία ομορφιάς που ζωντανεύει τις αισθήσεις σας.

Σανταλόξυλο και τριαντάφυλλο της ερήμου: τα δύο αυτά συστατικά αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό, το νέο αφρόλουτρο Fa Oriental Moments. Το ολοκαίνουριο αφρόλουτρο, εμπνευσμένο από το χρυσό-καφέ σανταλόξυλο, θα απελευθερώσει το ξυλώδες άρωμά του στο πρωινό σας ντους. Την ίδια στιγμή, τα τριαντάφυλλα της έρημου απελευθερώνουν το διακριτικό λουλουδάτο άρωμα τους, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χάρη στη μοναδική τους ιδιότητα.

Αφεθείτε στη μαγεία του κόσμου της Ανατολής και απολαύστε καθημερινές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας με το Fa Oriental Moments.

###

 Αφρόλουτρο Fa Oriental Moments | 750 ml | Τιμή: €5,47