Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Dr. Bronner's natural products. Προϊόντα με όραμα

Η ιστορία του "Dr. Bronner's", μιας εταιρείας παραγωγής σαπουνιών που κρύβει πίσω της ένα όραμα και μια ολόκληρη φιλοσοφία, ξεκινά εδώ και 150 χρόνια και μετράει 5 γενιές. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει την παράδοση του ιδρυτή της Dr. E.H. Bronner, δηλαδή την παρασκευή προϊόντων βέλτιστης ποιότητας που σέβονται το περιβάλλον και παράλληλα υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο προσφέροντάς του τα άρτιων προδιαγραφών προϊόντα της
Η εταιρεία θεωρείται σαν η πιο δημοφιλής παρασκευής οργανικών προϊόντων περιποίησης σώματος των ΗΠΑ
H Dr. Bronner's δεν δημιουργεί μόνο μια από τις καλύτερες σειρές καθαρισμού και περιποίησης σώματος στον κόσμο, αλλά επιπλέον, χρησιμοποιεί τα εξαιρετικά προϊόντα της για να διαδώσει ένα μήνυμα αλλαγής του τρόπου που σκεφτόμαστε με στόχο την ανάγκη προστασίας του οικοσυστήματος και ουσιαστικού σεβασμού της ζωής και της διαφορετικότητας.
Δηλαδή, δεν πρόκειται απλά για προϊόντα περιποίησης, αλλά για στάση ζωής, κουλτούρας και αντίληψης. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας της εταιρείας: "If you change nothing, nothing will change".
Με στίχους από τον Άμλετ, προσεκτικά τυπωμένους στη συσκευασία του, με μια μικρή αναφορά στη σχετικά πρόσφατη (1997) απώλεια του  εμπνευστή και ιδρυτή της εταιρείας, Εmmanuel Bronner, με τη διαβεβαίωση ότι η διαχείρισή της συνεχίζεται χωρίς διακοπή από την οικογένεια Bronner, μαζί με μια πληροφορία αναφορικά με μια δωρεά της, μια κίνηση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και σεβασμού στο περιβάλλον,  ένα από τα  προϊόντα της, το "18-in-1 Hemp CITRUS ORANGE, Pure-Castile Soap, made with organic oils", μας "συστήνεται".
18-in-1 Hemp Citrus Orange
PURE CASTILE SOAP made with organic oils

Περιττό να πούμε ότι μας έχει κατακτήσει και αναμφισβήτητα πείσει για την ποιότητά του, από τη στιγμή που το κρατήσαμε στα χέρια μας. Η ετικέτα που το "αγκαλιάζει" είναι μια αριστοτεχνική επένδυση. Οι ρήσεις και οι πληροφορίες που υπάρχουν πάνω σε αυτήν, είναι -από γραφικής άποψης και εμφάνισης- αρμονικά ταιριαστές μεταξύ τους. Ειδικά σχεδιασμένες προφανώς στην κάθε λεπτομέρειά τους, εκμεταλλεύονται τέλεια τον ¨χώρο¨, τον οποίο καλύπτουν πλήρως χωρίς όμως ίχνος σχετικής "ασφυξίας" ή ατέλειας. Η μία φράση δένει με την άλλη, το βλέμμα, από το ένα κείμενο κυλάει πάνω στο επόμενο, χωρίς σύγχυση και ασάφεια.
Από την ενημέρωση αναφορικά με το ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 18 διαφορετικές χρήσεις, μέχρι την πολύτιμη, κατά τη γνώμη μας, πληροφορία ότι το πλαστικό μπουκάλι είναι 100% ανακυκλώσιμο, κάθε γραμμή του κειμένου της συσκευασίας καταδεικνύει την ποιότητα που κρύβει μέσα του.
Δεν αντιστεκόμαστε άλλο στον πειρασμό και αποφασίζουμε να το δοκιμάσουμε και εμείς. Άλλη μια λεπτομέρεια τραβάει την προσοχή μας και μας εκπλήσσει ευχάριστα. Το καπάκι, ασφαλείας φυσικά, δεν επιτρέπει στο υγρό σαπούνι να κυλήσει ανεξέλεγκτα, ή ακόμη και να εκτιναχτεί άστοχα (έχουμε ήδη προειδοποιηθεί για το ότι πρέπει να προφυλάσσουμε τα μάτια μας). Αφαιρώντας το ειδικό προστατευτικό χάρτινο πώμα, το δοκιμάσαμε χωρίς χρονοτριβή. Χαρακτηριστικά του: ευωδιά εσπεριδοειδών από την πρώτη ανάσα. Ελεύθερη ροή (εδώ, προσοχή: μην σπαταλάτε άδικα ποσότητα. Έστω και μία μικρή, αρκεί), απόλυτη αίσθηση δροσιάς και καθαρότητας. Πρόκειται για ένα πολύ απαλό σαπούνι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προϊόν σώματος, σαμπουάν, στο ξύρισμα, για την απαλή επιδερμίδα των μωρών (εδώ, με τη βοήθεια λίγου χλιαρού νερού ο πλούσιος αφρός του θα βοηθήσει ιδιαίτερα), για καθαρισμό και περιποίηση, με εγγυημένη αποτελεσματικότητα. 
Το 18-in-1 Hemp Citrus Orange PURE CASTILE SOAP made with organic oils, είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό σαπούνι 18 χρήσεων, τουλάχιστον, αγνό, βέλτιστης ποιότητας, που σέβεται τον καταναλωτή και το περιβάλλον.Ένα προϊόν που ανήκει στην καλύτερη σειρά καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας, στη μοναδική σειρά καθαρισμού σώματος, προσώπου, χεριών στον κόσμο που  αξιοποιεί οργανικές καλλιέργειες και παραδοσιακούς τρόπους συλλογής πρώτων υλών.
Ένα προϊόν που πρέπει -τουλάχιστον- να δοκιμάσετε.