Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DARPHIN, 8-FLOWER NECTAR OIL CREAM

Mόνο ένας ειδικός μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σε μία νύχτα
   Εδώ και είκοσι χρόνια, τα εξειδικευμένα έλαια της Darphin μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες φροντίζουν την επιδερμίδα τους. 
     Το καινοτόμο, «8-Flower Nectar Essential Oil Elixir» είναι το απόλυτο αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο που παραμένει διαχρονικό από το 2007.
   Σήμερα, η Darphin καινοτομεί και πάλι με την 8-Flower Nectar Oil Cream, μια επαναστατική και πολυτελή κρέμα νυκτός που περιέχει τα ίδια εκχυλίσματα βοτάνων που εμπεριέχονται στο αιθέριο έλαιο και προσφέρει τα οφέλη της σε μια εξαιρετικής υφής υβριδική κρέμα ελαίων.
   Η πλούσια αλλά ανάλαφρη υφή της λειτουργεί με τη φυσική θερμοκρασία του σώματος, ενώ σταδιακά μόλις εφαρμόζεται εξελίσσεται σε ένα μαλακτικό έλαιο που θρέφει σε βάθος, ξεκουράζει και αναδομεί το δέρμα, καθώς κοιμάστε. Ξυπνήστε με μια απαλή, λεία και ελαστική αίσθηση στην επιδερμίδα σας.
   Η φόρμουλα της 8-Flower Nectar Oil Cream είναι ένα γαλάκτωμα ελαίων εγκλωβισμένο σε νερό. Αποτελείται κυρίως από Shea Butter, Brazilian Tapioca, συνδυασμό ελαίων με μαλακτικές ιδιότητες (jojoba, macademia, avocado, olive, sunflower, cranberry seed, date seed), βιταμίνες C και Ε καθώς και τα πολύτιμα έλαια του 8-Flower Nectar.
   Μυστικά εφαρμογής
Πριν τον ύπνο, καθαρίστε την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε το serum και το Essential Oil Elixir της επιλογής σας. Ακολουθήστε με την εφαρμογή της 8-Flower Nectar Oil Cream σχηματίζοντας το νούμερο 8 με τις άκρες των δακτύλων σας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
      
8-FLOWER NECTAR OIL CREAM

Η τελειότητα σε αριθμούς

8 o αριθμός των λουλουδιών στο εμβληματικό και σπάνιο 8-Flower Nectar Essential Oil Elixir


280 Πέταλα αποστάζονται σε κάθε βάζο της 8-Flower Nectar Oil Cream


49 εργαστηριακές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν για να φτάσουμε στην τέλεια φόρμουλα



168 ώρες απαιτούνται για να ωριμάσει η φόρμουλα αγγίζοντας την τελειότητα



1 καινοτόμος υβριδική κρέμα-έλαιο 

#darphin
#cosmeticsdelux
#beautycanbeconquered
#beautytime
#happytime
#beautifultime