Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να βάλετε χρώμα και άρωμα σε μια συννεφιασμένη μέρα

Καλημέρα σας! Κάπως συννεφιασμένος μας ξημέρωσε ο καιρός και έτσι, για αντιπερισπασμό, αποφασίσαμε να βάλουμε πολύ χρώμα στις σημερινές αναρτήσεις μας. 
πηγή  εικόνας:hdwpics.com
Χρώμα, γεύσεις, αρώματα, προτάσεις, προσφορές...Μείνετε μαζί μας, λοιπόν, για να μάθετε πού σας προτείνουμε να πάτε...! 
Και ας ξεκινήσουμε με μια μικρή βόλτα για έναν καφέ... Ζεστό, μοσχομυριστό, ευωδιαστό, φρεσκοκομμένο, με μια λαχταριστή νοστιμιά να τον συνοδεύει, σερβιρισμένο με φροντίδα, μεράκι και ευγένεια, πού αλλού, στο λατρεμένο μας ConteCafe.
ConteCafe
Εκεί που ξέρουμε ότι ο καφές έχει ταυτότητα και ιστορία, αλλά και ανθρώπους με γνώση, κέφι και εμπειρία, που ξέρουν πολλά γι΄αυτόν και θα σας συστήσουν εκείνον που θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επειδή, η αλήθεια είναι ότι ο καφές μας αρέσει πολύ...με μέτρο και ποιότητα. Με καλή διάθεση και παρέα ένα επίσης καλό βιβλίο, σύμφωνα με το motto μας:


Στη  συγκεκριμένη περίπτωση, τον καφέ μας συνοδεύει ένα βιβλίο που επιλέξαμε προσωπικά, ένα βιβλίο με ποιητικό τίτλο και γοητευτικό περιεχόμενο. "Ο λύχνος της Ανατολής", της Ελένης Φωτίου και των Εκδόσεων Λιβάνη, μας αφηγείται τη ζωή του Πέτρου Κομνηνού, γιο ενός από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους Έλληνες της Αιγύπτου, που μεγαλώνει σε μια από τις πιο φτωχές συνοικίες της Αλεξάνδρειας.
Ο Λύχνος της Ανατολής
Ένας θάνατος και μια επικείμενη δολοφονία αναγκάζει την οικογένεια του Ανέστη Δανέζη να φύγει από τη Χίο και να μεταναστεύσει στην Αίγυπτο.

Η ζωή της Αγγελικής, κόρης του Ανέστη Δανέζη, διασταυρώνεται με αυτή του Πέτρου Κομνηνού κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες. Ο Πέτρος, ένας από τους σημαντικότερους γιατρούς της Μέσης Ανατολής, δίνει μια μάχη χωρίς όρους και όρια ενάντια σε αντικρουόμενες αντιλήψεις και μοιρολατρίες, μεταφέροντας ισχυρά μηνύματα πώς να ευτυχούν οι άνθρωποι ανεξάρτητα από κρίσεις, φτώχεια, επαναστάσεις, διωγμούς και ανυπέρβλητα εμπόδια.

Ένα οδοιπορικό στην πανέμορφη Αλεξάνδρεια, στον ελληνισμό δύο αιώνων. Μια γλυκιά γεύση ελληνικής Ανατολής, μια πικρή γεύση ανατολίτικης Ελλάδας.
Δύο λαοί που, παρ’ όλες τις τεράστιες διαφορές τους, συμβιώνουν αρμονικά μέχρι το μεγάλο διωγμό των Ελλήνων από την Αίγυπτο.
Μια ιστορία με αληθινά γεγονότα, που μοιάζει με παραμύθι, σαν αυτά που διηγούνταν οι παραμυθολόγοι στα φτωχικά ακροατήρια της Ανατολής.


Και από τη μυθώδη αφήγηση στα beauty items της ζωής μας. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα προϊόντα που επιλέξαμε σήμερα για το beauty case μας, όλα της L' Oreal Paris, 
what's in my beauty case



Συγκεκριμένα, (στην εικόνα, από αριστερά προς τα δεξιά), πρόκειται για το

L'Oreal Paris Colour Riche Lipcolour - Spice, το L'oreal Paris Infallible Pro-Last Nail color 906 Red Infallible, το L'Oreal Paris The Powder True Match (ένα προϊόν που θα βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με την επιδερμίδα σας), το Color Riche Nails Shocking Pink 210 και τέλος τη mascara Infallible 16HR Never-Fail Lipcolour Compact - Auburn, δώρο που μας έφερε μια φίλη μας από το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχετικό προϊόν της L' Oreal θέλετε, με την πεποίθηση ότι είναι όλα αξιόπιστα, με ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια, τέλεια εφαρμογή και εγγυημένο αποτέλεσμα.


Τέλος, να σας πούμε και δυο λόγια για ένα από τα πολύ αγαπημένα μας αρώματα, το Ilovelove του Moschino, ένα πολύ αέρινο, δροσερό, ευχάριστο άρωμα. Ένα άρωμα με νότες από κίτρο, κόκκινα φρούτα, φύλλα κανέλας και αύρα κέδρου. Ένα άρωμα που θα σας μεταφέρει νότες χαράς και αισιοδοξίας, νότες ήλιου, ευεξίας. 

Ειρήνη Κάντζα
#beautycanbeconquered