Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Άν σας περισσεύει λίγη αγάπη, η Κιβωτός του Κόσμου σας περιμένει....

Το έργο όλων όσων ασχολούνται με την ομορφιά είναι η ενημέρωση του κοινού τους για τα σχετικά προϊόντα, αλλά, πολύ περισσότερο, η ικανότητά τους να ομορφαίνουν τη ζωή μας.
Και στους δύο αυτούς ρόλους, ένα portal, το www.morethanawoman.gr, κάνει μια δυναμική παρουσία και έργο κοινωνικό.
Πώς; Μέσω της αρχισυντάκτριάς του και ταυτόχρονα εμπνεύστριας μιας  μοναδικής κίνησης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, Δώρας Ρουμελιώτη. Τη Δώρα, έχω την τιμή να την γνωρίζω προσωπικά. Πάντα γελαστή, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, πάντα δίπλα στα ανυπεράσπιστα ζωάκια, ΠΑΝΤΑ δίπλα στον Άνθρωπο.
Έτσι, σήμερα και αύριο, αν και πολύ ταλαιπωρημένη και καταπονημένη από μια επίμονη γρίππη και έναν ακόμη πιο επιμονο βήχα, ήταν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στον χώρο του Ιου (πρώτου) Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 27), σε μια προσπάθεια στήριξης της Κιβωτού του Κόσμου.
Αν λοιπόν, αύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, βρεθείτε κοντά στην περιοχή, περάστε, σας παρακαλώ, από εκεί για να πάτε έστω και ένα πολύ μικρό βοήθημα στα παιδιά της Κιβωτού.
Συγκεκριμένα, η "Κιβωτός του Κόσμου" έχει άμεση ανάγκη από: Τρόφιμα- Φάρμακα ευρείας χρήσης- Αδιάβροχα και Ομπρέλες, Μπουφάν- Πετσέτες - Κουβέρτες και Κλινοσκεπάσματα. Αλλά μόνο μαζί με αγάπη! Πολλή! Όσο περισσότερη σας βρίσκεται. Ελπίζουμε πραγματικά στην άμεση ανταπόκρισή σας! Περάστε έστω και για μια ανάσα ανθρωπιάς! 

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η κίνηση αυτή υποστηρίζεται από το Δήμο Αγίας Παρασκευής και δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου.Σας περιμένουν τα παιδιά της Κιβωτού!!
Τηλ. επικοινωνίας: 6945 978028 / info@morethanawoman.gr  https://www.morethanawoman.gr