Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BC EXCELLIUM Q10+, από τη Schwarzkopf

Μάθατε για τα νέα προϊόντα Schwarzkopf?  
Schwarzkopf

Με τα νέα της προϊόντα της σειράς BC EXCELLIUM Q10+, η Schwarzkopf Professional, σας προσφέρει ακόμα πιο ωραία μαλλιά, με λάμψη, ελαστικότητα, ζωντάνια.

Γνωρίστε τα:

Η Schwarzkopf Professional λανσάρει την BC EXCELLIUM Q10+, μία σειρά υψηλής και εξειδικευμένης περιποίησης που είναι ιδανική για τις διαφορετικές ανάγκες των ώριμων μαλλιών. 
Καθώς μεγαλώνουμε, η δομή των μαλλιών μας αλλάζει και χάνει την ελαστικότητα και τη δύναμή της. Ανάλογα με τα φυσικά μαλλιά και τον τρόπο ζωής, η διαδικασία ωρίμανσης μπορεί να διαφέρει για μαλλιά βαμμένα και μη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνονται τα ώριμα μαλλιά αρχικά τραχιά και πορώδη, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνονται πιο λεπτά και χάνουν τον όγκο και την ανθεκτικότητά τους. 
Η BC EXCELLIUM Q10+ θα κάνει τους κομμωτές που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professionalτους ειδικούς στα ώριμα μαλλιά, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν στις πελάτισσες εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των μαλλιών τους.

Η νέα σειρά BC EXCELLIUM Q10+ είναι αφιερωμένη στα ώριμα μαλλιά και στοχοποιεί 3 τρεις διαφορετικούς τύπους μαλλιών:

·         BC EXCELLIUM Q10+Pearl, σχεδιασμένη για φυσικά γκρίζα μαλλιά, ανανεώνει τα ώριμα μαλλιά χρησιμοποιώντας εκχύλισμα μαργαριταριού, εξουδετερώνοντας τους κίτρινους τόνους και χαρίζοντας επιπλέον λάμψη. 
 BC EXCELLIUM Q10+Pearl
   BC EXCELLIUM Q10+Collagen, σχεδιασμένη για λεπτά, βαμμένα μαλλιά, επιτρέπει στο κολλαγόνο να διεισδύσει στο εσωτερικό της τρίχας και να ενδυναμώσει τη δομή της ενισχύοντας και προστατεύοντας το χρώμα ενώ παράλληλα χαρίζει όγκο.
 BC EXCELLIUM Q10+Collagen
  BC EXCELLIUM Q10+ Omega 3, σχεδιασμένη για βαμμένα, τραχιά μαλλιά. Το Q10+αντιγηραντικό ένζυμο και βασικό συστατικό της σειράς αποδεδειγμένα ενεργοποιεί την παραγωγή κερατίνης στις ρίζες των μαλλιών και θέτει τις βάσεις για πιο ισχυρή δομή μαλλιών προσφέροντας ειδική, εντατική περιποίηση. Η προσθήκη του Ωμέγα-3 στη σειρά BCEXCELLIUMQ10+έρχεται να εντυπωσιάσει με την εξαιρετική αντιγηραντική του δράση προσφέροντας στα μαλλιά υγιή λάμψη και κάνοντάς τα πιο πειθαρχημένα.
BC EXCELLIUM Q10Omega 3

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών BC EXCELLIUM Q10και οι υπηρεσίες κομμωτηρίου για ώριμα μαλλιά θα είναι διαθέσιμες στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkop fProfessional από τον Οκτώβριο του 2015.
 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com  ή www.press.henkel.com, καθώς και τη σελίδα της Schwarzkop fProfessional στο Facebook  https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

Πληροφορίες για τη Henkel AG
Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 47,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €15,605 εκ. και λειτουργικά κέρδη €2,029 εκ. για το έτος 2011. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς