Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BATH TOWELS...for warmth and style

Σήμερα είπαμε να σας δείξουμε τις επιλογές μας και για κάποιο άλλο είδος, εσωτερικής διακόσμησης τη φορά αυτή, που αγαπάμε πολύ: τις πετσέτες μπάνιου. Βλέπετε, πιστεύουμε ότι οι πετσέτες μας πρέπει να είναι από πολύ καλά υλικά, απαλές, βελούδινες στην αφή ώστε να είναι φιλικές, ή μάλλον πολύ ευγενικές με το δέρμα, να απορροφούν το νερό εύκολα και να έχουν ωραία εμφάνιση μια και περνάμε πολλές ώρες μαζί τους! Γενικά, οι πετσέτες μπάνιου, δίνουν άλλο "χρώμα" στη ζωή μας.

BATH TOWELS DELUX

Έτσι, αυτές που επιλέξαμε για σήμερα, είναι:
1.  Πετσέτα μπάνιου από αιγυπτιακό βαμβάκι, βελουδένια στην όψη και την αφή, στην πολύ χαμηλή τιμή των 6.48. Διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα kmart.com.au, στο γκρίζο χρώμα, αλλά και σε πολλές άλλες παραλλαγές που μπορεί να σας ταιριάξουν καλύτερα.
2. Πετσέτα προσώπου, κατασκευασμένη στη Βραζιλία, δύο όψεων που μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο. Διατίθεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση neimanmarcus.com, στην τιμή των 9.99
3. Ένα σετ από δύο πετσέτες, μία μεσαίου μεγέθους και μια μικρή, ακολουθεί, με την υπογραφή La Perla, στην τιμή των 69€. Διατίθεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση luisaviaroma.com 
4. Η ηλεκτρονική διεύθυνση nordstromrack.com, φιλοξενεί την επόμενη πετσέτα, στην τιμή των 4,51€ και με την υπόσχεση να αλλάξει εντελώς το μπάνιο σας, λόγω εξαιρετικής ποιότητος.
5. Πετσέτα χεριών, από το holly-house.com, από καθαρό βαμβάκι, σε πολύ φωτεινό χρώμα. Απλή, ανάλαφρη, μοντέρνα.
6. Ο Ralph Lauren υπογράφει την τελευταία πετσέτα της εικόνας μας, που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση amara.com, φτιαγμένη από αιγυπτιακό βαμβάκι, με εξαιρετικό φινίρισμα και στην τιμή των 110€.